Projektkoordinator till projektet FAMNA

Plats
Ånäset
Annonserat
den 10 juli 2017
Stängs
den 25 juli 2017
Kontakta
P-A Åhlén
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Svenska Jägareförbundet söker en projektkoordinator till projektet FAMNA - Förvaltning av Amerikansk mink i Botnia-Atlantica området.

Till FAMNA-projektet som startar i oktober 2017 och pågår i tre år söker vi en projektkoordinator. I rollen som projektkoordinator samordnar du arbetet med storskalig naturvårdsutrotning av amerikansk mink i Västerbotten, Österbotten och Nordland Fylke. Du har det löpande ansvaret för projektets genomförande och arbetar i en löpande dialog nära projektledarna.

Att vara projektsamordnare för FAMNA-projektet innebär bland annat:

  • Övergripande ansvar för genomförande av projektet
  • Uppföljning samt rapportering av alla delmål till styrgruppen
  • Övergripande ekonomiskt ansvar inkl. ekonomisk rapportering och ansökan om utbetalning
  • Projektuppföljning, projektredovisning.
  • Samordna arbetet i de tre projektländerna.
  • Att själv utföra stora delar av fältarbetet på svensk sida.
  • Kontinuerligt effektivisera och utveckla metoderna.

Vi söker dig med ett brinnande naturvårdsintresse som vill vara delaktig i att lösa ett av de största naturvårdsproblemen i Nordisk natur. Du har gedigen jaktlig bakgrund och stor erfarenhet av olika typer av fångstredskap. Du har en högre utbildning inom biologi och väl dokumenterade färdigheter i att skriva rapporter. Du har flera års erfarenhet av ledande positioner inom olika naturvårds- och viltförvaltningsprojekt. Du har ett tydligt driv, stark initiativförmåga samt en stor vilja att utveckla och effektivisera naturvårdsåtgärder. Du är noggrann, strukturerad med en mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du måste vara utåtriktad, stresstålig och vara beredd på att arbeta såväl kvällar som helger.

Du delar förstås vår värdegrund omfattande öppenhet, respekt och ansvar som framgår av vår verksamhetsplan. På arbetsplatsen finns hundar.

Tjänsten är en treårig projektanställning och inleds med sex månaders provanställning. Placeringsort är Mårdhundsprojektets kontor i Ånäset. Självklart ser vi gärna sökanden av båda könen. Körkort och egen bil är en förutsättning.

Tillträde 1 oktober 2017 och lön efter överenskommelse.

Urval sker löpande, sista ansökningsdag 25 juli.

Ytterligare upplysningar lämnas av projektledarna P-A Åhlén 070-3765963 eller Fredrik Dahl 070-3230904.

Facklig representant för JTF är Björn Sundgren 070 33 00 677, för akademikerförbunden Niklas Lundberg 070 33 99 344 eller för Unionen Anna-Lena Ekström 0155 24 62 30.

Din ansökan vill vi ha snarast eller senast den 25 juli 2017 på epost till jobba@jagareforbundet.se

Svenska Jägareförbundet bildades 1830 och är en av världens äldsta naturvårdsorganisationer. Förbundet har cirka 110 anställda och ett flertal kontor från Luleå till Kristianstad. Jägareförbundet har dessutom statens uppdrag att leda delar av den svenska jakten och viltvården.