Projekthandläggare Mjölby

Rekryterare
Plats
Mjölby
Annonserat
den 7 augusti 2017
Stängs
den 25 augusti 2017
Kontakta
Elin Alm
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nu söker vi dig som med stort engagemang och med intresse för nytänkande och utveckling vill vara med att bygga upp vår nya projektenhet.

Arbetsplatsbeskrivning
Till en av våra största kunder i regionen söker vi nu en Projekthandläggare.

Arbetsbeskrivning
Som projekthandläggare kommer du att fungera som ett kvalificerat stöd till Projektchefen. Du är väl insatt i både pågående och kommande projekt i vilka du är administrativt ansvarig. I arbetet ingår det bland annat att sammanställa projektbudgetar, tidsplaner samt att hantera veckovisa rapporter från projektledarna. Vidare ansvarar du för dokumenthanteringen av mallar och arkivering. Du kommer även att jobba med utveckling och förbättring av de digitala stöden och säkerställa att alla jobbar utifrån samma mallar och enligt framtagen projektmodell.

Efter något år kommer du att dela din tid cirka 50-50 mellan Projektenheten och Fastighet. Inom Fastighet kommer du bland annat att arbeta med databas- och dokumenthantering samt stötta fastighetsförvaltarna med projektadministration i olika projekt. Då detta är en ny tjänst kommer du att få möjligheten att vara med att forma och utveckla tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning, till exempel högskoleingenjör, samhällsbyggnad eller statsvetenskap. Tidigare erfarenhet av projektadministration är ett krav. Har du arbetslivserfarenhet från fastighetsbolag, bostadsbolag eller byggbolag är detta meriterande. Erfarenhet från teknik/bygg inom förvaltning samt kännedom om ärendehanteringssystem är också meriterande. Du har god förmåga att uttrycka dig i svenska i såväl tal som i skrift. Körkort för personbil är ett krav för tjänsten.

För att lyckas i rollen krävs det att du har en god kommunikativ förmåga samt bygger och upprätthåller goda relationer. Du är bestämd och är van vid att ta egna initiativ för att driva ditt arbete framåt och har även intresset och förmågan att tänka nytt och lösningsinriktat med fokus på förbättring och utveckling. Du är resultatorienterad och lägger stort fokus på att nå såväl dina som verksamhetens mål. Du har ett strukturerat arbetssätt med förmågan att organisera och prioritera dina arbetsuppgifter med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt är van att fatta beslut. Du måste ha förmåga att snabbt sätta dig in i frågor, prioritera och hålla ordning på flera saker samtidigt. Du är positiv och hanterar även utmanade situationer med bevarat lugn och fokus.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning.

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placering: Mjölby

Kontaktperson:
Elin Alm, ansvarig rekryteringskonsult Unik Resurs (elin.alm@unikresurs.se) tel: 0760-19 23 99