Trafikverket söker medarbetare till Trafikledning

Rekryterare
Plats
Sverige
Annonserat
den 22 augusti 2017
Stängs
den 21 september 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

trafikverket

Nu söker vi ett flertal nya medarbetare som vill arbeta med spännande uppdrag. Är du intresserad av att leda trafik, övervaka trafiksituationer eller se till att medborgare och näringsliv får bra och tillförlitlig information om trafikläget?

Då har du hittat dina nya kollegor på Trafikledning. Vi vill göra skillnad för trafikanter och resenärer.

Du jobbar i händelsernas centrum med tekniska system och många kontaktytor för att skapa och återskapa ordning i trafiken. Du bidrar till en välfungerande trafikledning som kan hantera situationer med trängsel, köer, störningar, överbelastning och besvärliga väderförhållanden. Hos oss får du en gedigen internutbildning och du får stort ansvar för säkerhet och framkomlighet.

Det är Trafikverkets uppgift att se till att våra vägar är framkomliga, att tågen kommer i tid och att trafikinformationen är aktuell. Vi ger service dygnet runt, året om - för att skapa goda möjligheter för resenärer, trafikanter och godstransporter. På verksamhetsområdet Trafikledning arbetar vi proaktivt för att medborgare och näringsliv ska få ökade möjligheter att bättre planera och genomföra sin resa. Vår verksamhet har både nationellt och regionalt fokus med många roller som arbetar med trafikslagsövergripande uppgifter.

Varje dag färdas ett stort antal människor och transporter på våra väg – och järnvägar runtom i landet. Det innebär att Trafikverket har ett betydelsefullt ansvar för att alla ska kunna få goda möjligheter att genomföra sina resor och transporter . Trafikledning leder och övervakar trafiken på 98 400 km statliga vägar och 12 000 km statliga järnvägar. Hos oss kan du bidra till samhällsutvecklingen och att alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Liknande jobb

Liknande jobb