HR-chef till Permobil AB

Rekryterare
Plats
Timrå (Kommun), Västernorrland
Annonserat
den 23 augusti 2017
Stängs
den 17 september 2017
Ref:
HR-chef
Kontakta
Åsa Holmström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Driven HR-chef till Permobil AB
Permobil arbetar med komplexa tekniska utmaningar, i en kreativ, snabb och internationell miljö. Vi tror på att göra rätt saker och våra medarbetare delar passionen att göra människors liv bättre.

Vi söker en driven HR-chef med förmågan att ta egna initiativ i ett bolag i ständig rörelse. Delar du vår passion och vill vara med och utveckla ett växande globalt bolag som varje dag gör skillnad i människors liv? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

Ditt nya arbete 
Som HR-chef arbetar du brett och omvärldsinriktat och förväntas bidra med nya tankar och rön inom HR-området. Du är huvudansvarig för att:  

  • säkerställa att de globala strategiska HR-direktiven genomdrivs och efterlevs, 
  • stötta affärsenhetens ledning samt övriga chefer i organisations- och förändringsarbete, 
  • utveckla och stärka våra chefer i ett kommunikativt och affärsmässigt ledarskap. 

I rollen som HR-chef har du budgetansvar och leder ett team på sju medarbetare, varav två HR Business Partners.Utöver det strategiska HR-ansvaret inom affärsenheten måste du även vara beredd att arbeta både operativt och självständigt.Du rapporterar direkt till chef för affärsenheten i Timrå.Tjänsten är placerad i Timrå.Startdatum enligt överenskommelse.

Dina kvalifikationer 
Vi söker en ledare som har bred erfarenhet inom HR-området och som gärna arbetat med ledarutveckling och chefsstöd. I dina tidigare ledarroller har budgetansvar ingått och du bör även ha erfarenhet av förhandlingar. Du har god förståelse för affärsdrivna verksamheter samt god förmåga att driva utvecklings- och förändringsarbete med gott resultat. Du har utmärkta kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har en relevant akademisk examen. 

Din personlighet 
Vi tror att du motiveras av att arbeta i en affärsmässig och dynamiks miljö samt är intresserad av att hjälpa människor till ett bättre liv. Du är kommunikativ och trygg i ditt ledarskap och har förmågan att coacha och inspirera dina medarbetare för att skapa delaktighet och förtroende i organisationen. Du har dessutom förmågan att med stort engagemang ta egna beslut och initiativ i en verksamhet i ständig rörelse.  

Din ansökan
Permobil AB samarbetar i denna rekrytering med Vedea AB och rekryteringskonsult Åsa Holmström, 072-050 52 80. Välkommen med din ansökan senast 17 september 2017. Ange HR-chef som referens.  

Organisationsbeskrivning
​I 50 år har Permobil med hjälp av teknik och innovation förbättrat livet för personer med funktionsnedsättning. Från ett litet familjeföretag har Permobil vuxit till att bli globalt ledande inom Advanced Rehab Technology. Våra produkter finns i dag i 70 länder på fyra kontinenter. Vi omsätter 3 miljarder kr och har 1 400 anställda. Koncernledning sitter i Kista. Sedan 2013 är Permobil en del av Investor AB. Besök gärna career.permobil.com för att läsa mer om oss.