Redovisningsekonom till HEBA Fastighets AB

Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 30 augusti 2017
Stängs
den 10 oktober 2017
Ref:
29440
Kontakta
Malin Magnusson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

HEBA Fastighets AB rekryterar engagerad redovisningsekonom

HEBA Fastighets AB är ett fastighetsbolag med hyresbostäder och lokaler i flerfamiljshus samt samhällsfastigheter i Stockholmsområdet. HEBAs affärsidé är att erbjuda sina hyresgäster en hög servicenivå, ett attraktivt och tryggt boende med fokus på Stockholmsregionen genom ett långsiktigt ägande, engagerad förvaltning och aktiv fastighetsutveckling. HEBA Fastighets AB omfattar ca 3 300 lägenheter och 300 lokaler. Antalet fastigheter uppgår till 66 i Stockholm med dess närförorter. HEBA är sedan år 1994 noterad på Nasdaq Stockholm Nordic, Mid Cap listan. HEBA bildades 1952 av byggmästarna Karl Holmberg och Folke Ericsson. Läs mer på www.hebafast.se

Vill du ha anställning i ett välmående och välskött börsnoterat företag i fastighetsbranschen? Passar och trivs du i ett trivsamt, mindre företag som har som mål att växa med flera nybyggnadsprojekt i Stockholm? Vill du sitta i trevliga lokaler på charmiga Södermalm?

Arbetsbeskrivning
Som redovisningsekonom blir du en viktig del av vårt redovisningsteam och får en bred och omväxlande roll. I tjänsten ingår fullt bokslutsansvar för några av våra dotterbolag samt delaktighet i del- och helårsbokslut för HEBA Fastighets AB. Löpande redovisning, kravställning och kontroll av vår outsourcingpartner avseende våra löner ingår också. Tjänsten innefattar även budget- och prognosarbete samt verksamhetsanalys. Du har tät kontakt med företagets projektchef och stöttar denna i uppföljningen av våra projekt, du följer upp investeringar och får gärna lägga tid på att utveckla vår projektredovisning.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant teoretisk utbildning i redovisning och som därtill har arbetat minst några år med kvalificerade redovisningsfrågor. Har du erfarenhet från fastighetsbranschen och/eller börsbolag ser vi det som starkt meriterande. Du talar svenska obehindrat och är en van systemanvändare.

Som person är du engagerad och noggrann. Du stimuleras av att ha kontakt med kollegor och är positiv och prestigelös som person. Du är självgående men samtidigt en lagspelare som med en utåtriktad personlighet bidrar till en god stämning. Sist men inte minst är du driven och tycker att det är kul med ekonomi.

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar HEBA Fastighets AB med Experis Finance. Tjänsten söks via ansökningslänken nedan. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Magnusson 076-780 68 64. 

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.


Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb