Lokalstrateg

Rekryterare
Plats
Östergötland
Annonserat
den 4 september 2017
Stängs
den 22 september 2017
Kontakta
Maria Wallin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Lokalstrateg

Arbetsgivare: Unik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde: Tjänstemän
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Övrigt
Ort: Östergötland
Platser: 1
Sista ansökningsdag: 2017-09-22

Företagspresentation
Till en av våra kunder i Östergötland söker vi nu efter en lokalstrateg.

Arbetsuppgifter
Du kommer i rollen som lokalstrateg ansvara för strategisk lokalplanering i det syfte att verksamheter erbjuds kostnadseffektiva lokaler och även att organisationens kapital används på bästa möjliga sätt. En av de arbetsuppgifter som ingår i rollen är att årligen framställa en lokalförsörjningsplan kopplat till verksamhetens årsagenda.

Du kommer även ha en omfattande samverkan med andra lokalsamordnare samt tjänstepersoner inom organisationen. Du kommer ansvara för omvärldsbevakning och att följa den lokala fastighetsmarknaden.

Du kommer även ha ett övergripande ansvar att bevaka lokalbestånd, utnyttjande, behov och avveckling av lokaler, både på kort och lång sikt. Som lokalstrateg ansvarar du inom styrelsens verksamhet för framskrivningar av beslut i lokalfrågor vid ny-, om- och tillbyggnationer samt avyttringar med uppföljning och återrapportering. Du kommer vara verksamhetens kontaktperson i hyresrelaterade frågor och ha ett övergripande ansvar kopplat till beställningar gentemot externa hyresvärdar. 

Din profil
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning fastighetsekonomi. Vi ser även att du har erfarenhet av att göra fastighetsekonomiska analyser och bedömningar, eller har likvärdiga arbetserfarenheter. Du har minst 5års erfarenhet från arbete som lokalstrateg, förvaltare eller projektledare.

Det är meriterande om du sedan tidigare har arbetat med lokalförsörjningsprocesser inom kommunal/offentlig verksamhet. För att lyckas i rollen behöver du vara relationsskapande och ha en god kommunikativ förmåga då du kommer samverka internt och externt, med leverantörer och företag. Att du har en förmåga att samarbeta är en förutsättning för denna tjänst då din förmåga att övertyga andra kan ställas på prov. Vi ser även att du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift.

Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer där du fokuserar på kostnader och intäkter samt vad som kan ge störst koncernnytta. Det är även viktigt att du kan se det stora sammanhangen samtidigt som du kan analysera på en mer detaljerad nivå. Att kunna arbeta självständigt är också viktigt i rollen då du kommer ansvara för din uppgift och själv strukturera dina arbetsuppgifter och att driva processerna framåt. Erfarenhet krävs.

Ansök redan idag!
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Maria Wallin och nås på 0763-20 81 77 eller på maria.wallin@unikresurs.se Du kan även kontakta Researcher Christoffer Dolk på 0760-243510 eller på christoffer.dolk@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!