Applikationsspecialist till CGM

Rekryterare
Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 4 september 2017
Stängs
den 30 september 2017
Kontakta
Pia Venäläinen
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

applikationsspecialistNyfiken och driven applikationsspecialist

Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården.

På CGM i Sverige är vi idag ca 160 medarbetare och nu söker vi flera nya kollegor till våra centralt belägna kontor i Stockholm och Uppsala. Om du, precis som vi, brinner för att utveckla och förbättra svensk e-hälsa - då vill vi gärna träffa dig!

Om tjänsten
TakeCare är ett av Sveriges största journalsystem för vården och används av över 70 000 användare. Systemet är det första användarcertifierade e-hälsosystemet i världen och används både inom primärvård och slutenvård. Systemet klassas som en medicinteknisk produkt och våra kunder ställer höga krav på prestanda och driftsäkerhet.

Som applikationsspecialist kommer du bl.a. att jobba med att utforma ny funktionalitet tillsammans med ditt utvecklingsteam och våra användare. Du kommer även att bedriva förstudier, utredningar etc.

Vi söker dig som är nyfiken på framtidens sjukvård och är intresserad av att bidra till att förbättra vårdens digitala verktyg. Applikationsspecialisten har en viktig roll att fylla med sin kännedom om den praktiska verklighet där journalsystemet används.

Din profil
För att passa i rollen behöver du ha en utvecklad förmåga att se vad som behöver göras och drivet att göra det på ett systematiskt och metodiskt sätt. Du förenar självständigt arbete med en god förmåga att samarbeta och kommunicera. Vi värdesätter att du har ett genuint intresse av förändrings - och förbättringsarbete.

Vi söker två applikationsspecialister och för en av tjänsterna krävs goda kunskaper i finska.

För att lyckas i rollen som applikationsspecialist tror vi att du har:

• Kunskap och erfarenhet av att arbeta med TakeCare

• Erfarenhet av arbete inom vården

• Erfarenhet av att arbeta agilt enligt SCRUM/SAFe

• Projektledarerfarenhet

• Erfarenhet av produktutveckling

• Mycket god förmåga att uttrycka dig både på svenska och engelska

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder
Hos oss får du förmånen att jobba tillsammans med ett engagerat och trevligt gäng som alla jobbar mot samma mål och med våra kunders bästa för ögonen. Vi lovar dig utmanande arbetsuppgifter och stora möjligheter att själv styra ditt dagliga arbete. Vi erbjuder dig också en arbetsplats i ljusa och fina lokaler i centrala Stockholm med närhet till det mesta.

Att alla medarbetare mår bra tycker vi är viktigt och därför erbjuder företaget bland annat regelbundna hälsoundersökningar och ett generöst friskvårdsbidrag till alla anställda.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid

Placeringsort: Stockholm

Ansökan
Sista ansökningsdag är 30 september. Skicka in din ansökan redan idag då ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tillträde sker enligt överenskommelse

Mer information
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Pia Venäläinen på telefon 018 470 26 00

Liknande jobb

Liknande jobb