Utbildare/verksamhetskonsult till CGM

Rekryterare
Plats
Uppsala (Kommun)
Annonserat
den 4 september 2017
Stängs
den 30 september 2017
Kontakta
Carin Stach
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

verksamhetskonsult, utbildareStrukturerad och pedagogisk utbildare/verksamhetskonsult

Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården.

På CGM i Sverige är vi idag ca 160 medarbetare och nu söker vi flera nya kollegor till våra centralt belägna kontor i Stockholm och Uppsala. Om du, precis som vi, brinner för att utveckla och förbättra svensk e-hälsa - då vill vi gärna träffa dig!

Om tjänsten
PMO är ett av CGM:s vårdinformationssystem som idag används av tusentals personer inom Elevhälsa, Primärvård och Barnhälsovård. De som använder PMO är bland andra skolsköterskor, rektorer, kuratorer, läkare, barnsjuksköterskor och psykologer.

En av våra PMO-utbildare har nu gått i pension och vi behöver därför förstärka vårt team med ytterligare en person.

I din roll som utbildare/verksamhetskonsult kommer du i huvudsak att utbilda våra kunder i användningen av PMO men du kommer även att hjälpa till med konfiguration och teknisk utbildning för våra användare av systemet.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att planera, utföra och genomföra utbildningstillfällen både på plats hos kund och i vår utbildningslokal i Uppsala.

Din profil
Vi ser gärna att du har kunskap om hur PMO eller andra IT-stöd används inom något eller några av de verksamhetsområden vi vänder oss till.

För att passa i rollen brinner du för att undervisa och lära ut och du har också mycket god förmåga att på ett pedagogiskt och strukturerat sätt uttrycka dig i tal och skrift.

Som person är du noggrann och strukturerad, du är också självgående men gillar att arbeta i team.

Yrkesmässig erfarenhet från något område inom hälso-och sjukvård eller vård och omsorg är meriterande. Har du dessutom kunskap om andra system på marknaden är det självklart ett plus.

Vad vi erbjuder
Du kommer att få jobba tillsammans med ett kompetent och engagerat gäng på en arbetsplats där alla hjälps åt och jobbar mot samma mål. PMO utvecklas ständigt med ny spännande funktionalitet och som utbildare blir du en viktig kugge i den utvecklingen. Du får utmanade och stimulerande arbetsuppgifter med stora möjligheter att själv lägga upp och styra ditt arbete.

Du får dessutom en arbetsplats i fina, ljusa lokaler i centrala Uppsala med närhet till det mesta.

Att alla medarbetare mår bra tycker vi är viktigt och därför erbjuder företaget bland annat regelbundna hälsoundersökningar och ett generöst friskvårdsbidrag till alla anställda.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid.
Placeringsort: Uppsala, resor inom Sverige ingår i tjänsten.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 30 september. Skicka in din ansökan redan idag då ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Mer information
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Carin Stach: telefon 08-453 55 09.

Liknande jobb

Liknande jobb