Systemspecialist till CGM

Rekryterare
Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 4 september 2017
Stängs
den 30 september 2017
Kontakta
Aramia Zakariasdotter
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

systemspecialistTeknisk och mångsidig systemspecialist  

Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården.

På CGM i Sverige är vi idag ca 160 medarbetare och nu söker vi flera nya kollegor till våra centralt belägna kontor i Stockholm och Uppsala. Om du, precis som vi, brinner för att utveckla och förbättra svensk e-hälsa - då vill vi gärna träffa dig!

Om tjänsten
TakeCare är ett av Sveriges största vårdinformationsystem för vården och används idag av över 70 000 användare. Systemet är det första användarcertifierade e-hälsosystemet i världen. Systemet klassas som en medicinteknisk produkt och våra kunder ställer höga krav på prestanda och driftsäkerhet.

Du kommer att vara vår tekniska systemspecialist som vet allt om hur vår produkt installeras, konfigureras och optimeras i kundernas servermiljöer. Du kommer att vara personen som kundens tekniker vänder sig till både före, under och efter att systemet har levererats.

Typiska arbetsuppgifter är:

• Utbilda kundens drifttekniker i hur systemet tekniskt fungerar

• Hjälpa kunden i val av serverhårdvara och datalagringslösningar

• Arbeta med och lösa driftproblem av mer komplicerad teknisk art

• Hjälpa kunden att sätta upp disaster recovery och säkerhetskopiering

• Tredjelinjens support för drifttekniker

• Genomföra prestandamätningar

• Installera och konfigurera systemet hos kund

• Ansvara för leverans av nya versioner av systemet till kund

Din profil
För denna tjänst behöver du ha stor erfarenhet av arbete med utveckling eller drift av större serverbaserade system. Du har ett starkt tekniskt intresse och vill gärna dela med dig av din kunskap till andra. Vi tror du har en bred kompetens kring IT-drift och utveckling. Vi ser gärna att du har kunskaper kring datalagerlösningar samt hantering av disaster recovery och säkerhetskopiering.

Det är meriterande om du har erfarenhet av drift av stora affärskritiska system, att du har arbetat som programmerare och har kunskap om UNIX, Linux, Windows Server, MS SQL Server, MS IIS.

Som person tror vi att du inspireras av att arbeta i ett team, tycker det är roligt med att ha ett stort personligt ansvar och att du är självgående. Du har lätt för att samarbeta med andra och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du är en positiv person som gillar att peppa andra och få folk att gå i samma riktning för att nå gemensamma mål. Vi tror också att du är drivande och engagerad och bidrar till en god stämning på kontoret.

För den här tjänsten vill vi att du har gått en relevant högskoleutbildning eller motsvarande och att du talar och skriver svenska flytande.

Vad vi erbjuder
Hos oss får du förmånen att jobba tillsammans med ett engagerat och trevligt gäng som alla jobbar mot samma mål och med våra kunders bästa för ögonen. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig också en arbetsplats i ljusa och fina lokaler i centrala Stockholm med närhet till det mesta.

Att alla medarbetare mår bra tycker vi är viktigt och därför erbjuder företaget bland annat regelbundna hälsoundersökningar och ett generöst friskvårdsbidrag till alla anställda.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Heltid.
Placeringsort: Stockholm

Ansökan
Sista ansökningsdag är 30 september. Skicka in din ansökan redan idag då ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tillträde sker enligt överenskommelse

Mer information
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Aramia Zakariasdotter via e-post: aramia.zakariasdotter@cgm.com

Liknande jobb

Liknande jobb