Kommunsamordnare till Reacta

Rekryterare
Plats
Järfälla (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 8 september 2017
Stängs
den 7 oktober 2017
Kontakta
David Nilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Kommunsamordnare - ledigt jobb!

Vill du utveckla och samordna stödet till landets kommuner för ungas hälsa, med särskilt fokus på nyanlända?

Vi erbjuder ett stimulerande jobb för dig som vill göra skillnad för ungas hälsa, genom att skapa bra samarbeten mellan kommuner och föreningsliv. Som kommunsamordnare arbetar du tillsammans med våra stödkommuner för att skapa goda förutsättningar för ungas hälsa och fritid i Reactas lokala föreningar.

Arbetsbeskrivning
Som kommunsamordnare kommer du att samordna och utveckla verksamheten till våra stödkommuner. Du arbetar aktivt med att skapa nya samarbeten, nätverk och engagera fler stödkommuner för ungas hälsa och fritid. En central del i arbetet är att utveckla Reactas modell tillsammans med unga och tjänstemän i våra stödkommuner, där fokus är att skapa engagemang, inkludering och delaktighet hos unga för att stärka deras hälsa. Här kommer du utveckla och ta fram nya nätverk och utbildningar för tjänstemän, volontärer och unga i stödkommunerna.

Dina egenskaper
Du trivs med att knyta nya kontakter och träffa människor, där du skapar hållbara samarbeten och strukturer för stödverksamheten. Du är driven och självgående som person och känner dig bekväm med att prata inför grupp. Med din erfarenhet av att möta, engagera och utbilda unga nyanlända, tjänstemän i kommunen och volontärer skapar du förutsättningar för ungas hälsa och fritid, där samverkan mellan kommuner och föreningslivet är nyckeln.

Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet av arbete i eller med kommunal verksamhet som t.ex. kursutvecklare, verksamhetsutvecklare, projektledare för föreningslivet i kommunen, föreningssamordnare, folkhälsosamordnare, demokratisamordnare eller liknande.

Dina kvalifikationer

- Erfarenhet av kommuners arbete inom hälsa & fritid/kultur
- Vana av processledning och förändringsarbete
- Goda kunskaper i verbal och skriftlig kommunikation
- Erfarenhet av att skapa och anordna utbildningar och nätverk

Meriterande

- Erfarenhet av nätverksbyggande och samordning
- Förståelse och erfarenhet av föreningsliv
- Erfarenhet av inkludering och delaktighetsarbete för unga nyanländas hälsa

Vi erbjuder mycket förmånlig friskvård samt engagerad och glad personal som sitter i ljusa och fina lokaler på Kvarnvingevägen 2 i Jakobsberg, i Stockholm.

Anställningen
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: 100 %
Tillträde: Snarast

Kontakt
Sista ansökningsdag: 7 oktober 2017. Skicka ditt CV och personligt brev per mejl till generalsekreterare David Nilsson via ansök-knappen!

David Nilsson
Generalsekreterare
070-515 77 57
david.nilsson@reacta.se 
Skype: david.nilsson.reacta
Facebook: David Reacta Nilsson

Liknande jobb

Liknande jobb