Företagsrådgivare till Installatörsföretagen Service i Sverige AB

Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 8 september 2017
Stängs
den 8 oktober 2017
Ref:
SE-12308
Kontakta
Louise Dellström

Företagsrådgivare

Vill du hjälpa företag inom El- och VVS-branschen att lyckas och växa?

Position

Om tjänsten
Som Installatörsföretagens ansikte utåt ger vi medlemmarna råd och stöd, samt företräder branschen med syfte att stärka medlemmarnas lönsamhet och utveckling. Till vår hjälp har vi kollegor med expertis inom områden som kollektivavtal, arbetsrätt, bransch- och affärsjuridik samt kompetensförsörjning. En stor del av rådgivningen sker per telefon, men besök hos företagen är också vanligt förekommande, framförallt i samband med förhandlingar. Som företagsrådgivare hjälper vi företagen i deras vardag, vilket innebär att många frågor handlar om arbetsrätt och ledarskap samt att ge stöd i samband med lokala förhandlingar. Vi arbetar även aktivt med branschfrågor såsom exempelvis ackord och gymnasieutbildning i syfte att driva branschen framåt.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet från VVS-branschen där du antingen har drivit eget företag, eller har haft en ledande position med personalansvar inom densamma. Grundläggande kunskap om VVS-ackord och Teknikinstallationsavtalet är starkt meriterande. Rollen är stationerad i Stockholm och att du har körkort är en förutsättning eftersom resor förekommer inom arbetsområdet som sträcker sig från Gotland till norra Uppland.     

För att trivas som företagsrådgivare bör du vara nyfiken och driven i att självständigt hitta information, lösningar och strukturer som bidrar till att hjälpa medlemsföretagen och branschen framåt. Vissa av våra frågor drivs i projektform på central nivå och kräver samarbete över regionsgränserna. För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du som person har ett stort intresse av att bygga långsiktiga relationer och att samarbeta.  

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en stimulerande och omväxlande tjänst där du genom egna initiativ och i samverkan med företag och kollegor kan forma din vardag och utveckla de företag du stöttar. För rätt person är detta ett energigivande jobb, som ger möjligheter att bygga den egna expertisen både på bredden och på djupet. Inom organisationen har du tillgång till den allra senaste informationen relaterad till din tjänst och branschen i stort.

Välkommen till ett engagerat och kunnigt team, där mycket händer både internt och externt och där vi tillsammans har chansen att påverka och stärka installationsbranschen för framtiden! Installatörsföretagen finns i din vardag och jobbar för din framtid!

I denna rekrytering samarbetar vi med Mercuri Urval. Vi intervjuar löpande. Skicka gärna CV och personligt brev via www.mercuriurval.se (ref nr SE-12308) snarast och vid frågor är du välkommen att kontakta Louise Dellström, tel. 0708-758 124 på Mercuri Urval.  

Sökord: Stockholm, region mitt, ackord, arbetsrätt, förhandling, företag, rådgivning, företagsrådgivare, eio, vvs, installatörsföretagen, installatör, coach, entreprenör, business coach, ledare, företagsledare, rådgivare

Om företaget
I januari 2016 bildade Bransch- och arbetsgivarorganisationerna VVS Företagen och Elektriska Installatörsorganisationen EIO ett gemensamt servicebolag: Installatörsföretagen Service i Sverige AB. Installatörsföretagen sysselsätter drygt 100 medarbetare, varav avdelningen Medlemsservice består av 23 företagsrådgivare och fyra assistenter fördelade på regionerna Mitt, Nord och Syd.  

Syftet med ett gemensamt servicebolag är att öka medlemsnyttan. Installatörsföretagen representerar 3600 medlemsföretag med ca 50 000 anställda som omsätter ca 73 miljarder kronor. Installatörsföretagen representerar 3 600 medlemsföretag med runt 50 000 anställda. Företagen omsätter cirka 73 miljarder kronor.  

Föreningarna EIO och VVS företagen ingår i Svenskt Näringsliv som består av 50 st bransch och arbetsgivarförbund.  

Vår uppgift är att finnas i våra medlemsföretags vardag och arbeta för deras framtid.  

Läs gärna mer på: www.installatorsforetagen.se

Liknande jobb

Liknande jobb