HR-chef Norrköping

Rekryterare
Plats
Norrköping (Kommun), Östergötland
Annonserat
den 8 september 2017
Stängs
den 29 september 2017
Kontakta
Johanna Nyrèn
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

HR-chef

Arbetsgivare: Unik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde: Tjänstemän
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: HR/ Organisation
Ort: Norrköping
Platser: 1
Sista ansökningsdag: 2017-09-29

Företagspresentation
För kunds räkning, ett mellanstort företag inom omvårdnadssektorn, söker vi en affärsorienterad HR-chef. Din roll blir att, utifrån givet nuläge och ett identifierat önskat läge, bygga upp HR-verksamheten med metoder, processer och personal på ett sådant sätt att HR blir ett starkt affärsstöd till verksamhetens chefer.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I rollen leder du ett team bestående av både specialister och generalister och du är själv också operativt delaktig i arbetet att stötta verksamheten.

Din profil
Du är en rutinerad HR-person, troligtvis med erfarenhet från mindre eller mellanstora verksamheter och har en bredd i ditt HR-tänk. Samtidigt har du gedigen kunskap inom något eller några områden och en vana att stötta verksamheten inom såväl arbetsrättsliga frågor som i att bygga bästa arbetsmiljö utifrån förutsättningarna.

Ansök redan idag!

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Johanna Nyrèn och nås på 070-7748205 eller på johanna.nyren@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!