HR-chef till Gate Gourmet

Rekryterare
Gate Gourmet
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 15 september 2017
Stängs
den 31 oktober 2017
Kontakta
Jens Holmberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Gate gourmet bild flygvärdinna

HR-chef Gate Gourmet

Arbetsuppgifter och ansvar
Ansvaret som HR-chef innebär ett övergripande och operativt ansvar för alla HR-frågor inom Gate Gourmet Sverige med verksamhet i Arlanda, Göteborg och i Malmö. Du jobbar i ett nära samarbete med lokala chefer och ansvariga på europeisk nivå med målet att skapa tydliga resultat i en komplex matrisorganisation. Detta är en generalistroll som till största del är hands-on och du kommer att hantera en stor bredd av HR-relaterade frågor inom såväl tjänstemanna- som arbetarkollektivet. Rollen innebär i dagsläget personalansvar för en person och du kommer bland annat att jobba med följande uppgifter:

  • HR-administration samt utveckling av processer kring löneadministration och tidsredovisning, ansvara för och driva löneprocess och lönerevision
  • Ansvara för arbetsrättsliga frågor och dialogen med lokala fackföreningar
  • Chefsstöd i frågor som bland annat rör rekrytering, arbetsrätt, on-boarding, performance management och personalärenden
  • Rapportering av nyckeltal och pågående initiativ/projekt inom HR
  • Ansvara för att driva och aktivt delta i rekryteringsprocesser
  • Samordna arbetsmiljö- och skyddskommittéarbetet
  • Vidareutveckla HR-arbetet på ett sätt som stärker Gate Gourmets arbetsgivarvarumärke

Rollen rapporterar till HR Director Scandinavia (i Danmark) och är placerad i bolagets produktionsanläggning på Arlanda.

Gate Gourmet erbjuder rätt kandidat en bred generalistroll i en miljö som pulserar av energi och  högt tempo, en vardag som gör att du konstant ställs inför nya frågeställningar och utmaningar.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom HR eller ekonomi och minst fem års arbetslivserfarenhet från en bred roll inom HR. Du är van vid att jobba hands-on i en liknande miljö med de speciella krav som kommer av att personalen arbetar i skift och där verksamheten är igång dygnet runt. Vidare så förstår du komplexiteten som kommer av att jobba i en internationell miljö där tempot är högt och där man jobbar i en matrisorganisation med flera rapporteringsvägar. Vi läggger stor vikt vid din samarbetsförmåga och att du med öppenhet och nyfikenhet kan skapa och utveckla relationer. Din kommunikativa förmåga gör att du både är lyhörd och att du kan ställa krav på ett tydligt sätt. Vidare så har du förmågan att leverera under press i rollen som problemlösare.

Med ihärdighet, en bra struktur och känsla för detaljer så tar du ägarskap för HR-arbetet på ett sätt som skapar trygghet och samförstånd. Att du har mycket goda kunskaper i engelska ser vi som en självklarhet.

Ansökan
I den här rekryteringen jobbar gateretail tillsammans med Compass.  Du söker ovan nämnda tjänst via länken nedan och hanterar ansökningarna löpande så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jens Holmberg på 070 377 06 20 eller ansvarig researchkonsult Maria Andersson på 073 421 16 11.

Om Gate Gourmet
Gate Gourmet ingår i gategroup som är en av världens största leverantörer av service till flygbolag. Gate Gourmets 22 000 anställda arbetar med att producera, paketera samt leverera catering till företagets kunder. Kundbasen utgörs av välkända flygbolag från Europa, Asien, USA och Mellanöstern. Idag är man ca 1500 anställda i Skandinavien med sju operativa catering-enheter i Sverige, Norge och Danmark. Omsättningen är ca 1200 msek och man arbetar i en mycket internationell miljö med huvudkontor i Schweiz och USA.

Liknande jobb

Liknande jobb