Rådgivare med juristkompetens till JAG

Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 25 oktober 2017
Stängs
den 24 november 2017
Kontakta
Agneta Scherman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Rådgivare med juristkompetens sökes

Vi har nu en ledig tjänst för dig med kunskap och intresse för personlig assistans.

Som rådgivare har du mycket varierande arbetsuppgifter. De kan innefatta allt från rådgivning i hur lagar och regler om personlig assistans ska tillämpas till hjälp att skriva ansökningar och överklaganden, lösa kniviga assistansmiljöfrågor och personalfrågor samt administration och dokumentation. Du bör kunna arbeta självständigt och strukturerat och samtidigt vara öppen för uppdragsgivarnas behov av individuella lösningar i sin personliga assistans. Arbetet innebär många kontakter med medlemmar, deras företrädare, arbetsledare och personliga assistenter, både i telefon och vid personliga möten.

Vi söker dig med relevant bakgrund och juridisk kompetens och utbildning. Du ska gärna ha erfarenhet av personlig assistans eller annan LSS-verksamhet oavsett övrig kompetens. Nödvändigt är ett intresse för människor och ett engagemang för människors lika rättigheter. Arbetet kräver att du är ansvarsfull och noggrann och har goda datorkunskaper. Våra uppdragsgivare förväntar sig stort engagemang och hög prestationsförmåga av kansliets medarbetare. I gengäld känner du att dina insatser har betydelse för andra och du får mycket uppskattning när du gör ett bra jobb.


JAG är en av de tidigaste och största anordnarna av personlig assistans och har en starkt ideologisk profil. Som en ideell förening verkar vi utan vinstintresse, med medlemmarnas bästa som enda mål. Vi var med och drev fram assistansreformen genom en pilotverksamhet som startade redan 1992. Idag har Brukarkooperativet JAG ca 450 medlemmar, som alla använder personlig assistans. Vi har över 4 000 anställda personliga assistenter. JAGs kansli ligger i Stockholm och har ca 55 anställda.

Vill du vara med och ge våra uppdragsgivare det bästa stödet i deras assistans? Ansök via länken nedan. För mer information om tjänsterna, ring Agneta Scherman, tel. 08-789 30 38.

Arbetstid: Heltid. Tillträde snarast. Provanställning. Avtal KFO-Vision.

Lön: Individuell lönesättning. Avtal KFO-Vision.

Liknande jobb

Liknande jobb