Avfallssamordnare till Telge Bostäder

Rekryterare
Telge Bostäder
Plats
Södertälje (Stad), Stockholm
Annonserat
den 2 november 2017
Stängs
den 30 november 2017
Kontakta
Anders Löfgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Avfallssamordnare

Att hantera avfall på ett effektivt och hållbart sätt är viktigt för att bli en bra samhällsbyggare. Nu vässar Telge Bostäder och Telge Hovsjö sin organisation och förstärker med en självgående och driven avfallssamordnare.

Avfallssamordnare Telge Bostäder och Telge Hovsjö
I din roll som avfallssamordnare jobbar du med att planera, driva och följa upp vårt arbete med avfallshantering i expansiva Södertälje kommun. Hos oss jobbar du i en organisation med många spännande projekt på gång. Tjänsten är ny och du får stora möjligheter att påverka hur den utformas.

Du blir vår expert inom avfallsfrågor och deltar och driver utvecklingsfrågor och projekt inom ditt område. Du kommer att ha många interna och externa kontakter med andra Telgebolag och Södertälje kommun, såväl som branschorganisationer och andra bostadsbolag. Målet är att vi ska arbeta proaktivt för att minska antalet ärenden och bli ännu bättre i vår hantering.

I din roll ingår också:

 • Att driva utredningar inom avfallsområdet, främst inom hushållsavfall.
 • Att göra prioriteringar utifrån verksamhetens krav och behov.
 • Arbete med upphandlingar och bevakning av våra olika avtal inom området.
 • Arbete med ekonomi, statistik och taxor.
 • Budgetansvar för ditt område.
 • Omvärldsbevakning och ibland kontakt med media.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs med att möta människor och är skicklig på att kommunicera i tal och skrift. Du är självgående, får saker att hända, arbetar strukturerat och levererar med hög kvalitet. Vi tror också att du tycker om att dela kunskap, engagera, stödja och coacha.

Krav

 • Flerårig branscherfarenhet från godstransport- eller avfallsbranschen.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
 • B- körkort.

Meriter

 • Utbildad ingenjör eller tekniker med erfarenhet från godstransport- eller avfallsbranschen.
 • Erfarenhet av avfall och återvinning i fastigheter och flerfamiljshus.
 • Erfarenhet av att självständigt leda och driva projekt.
 • Van att handleda praktikanter.
 • Erfarenhet av Vitec eller liknande fastighetssystem.
 • Övriga språkkunskaper.

Jobba hos Telge
Vi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. På Telge finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Anders Löfgren, enhetschef, 08‑550 229 33. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Marina Brunsärn, HR-specialist, 08-550 231 20. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Sara Sundvik Runne för SACO. Du når båda på 08‑550 220 00.

Sista ansökningsdag
Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten. Därför vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, men senast 30 november 2017.

Varmt välkommen med din ansökan!

Telge Bostäder är mer än tak, golv och väggar – vi bygger och utvecklar socialt hållbara bostadsområden för framtiden. Tillsammans med vårt systerbolag Telge Hovsjö bildar vi en av Sveriges tio största allmännyttor. I vårt bostadsbestånd finns alltifrån moderna nybyggen och miljonprogram och till studentbostäder och radhus. Vi som jobbar här brinner alla för att ta hand om de viktigaste vi har – våra hyresgäster.

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, kommunikation, science center samt arbetsförmedling och bemanning.

Sökord: avfall, samordnare, avfallshantering, återvinning, allmännytta, bostadsbolag, SABO, Södertälje, kommunal, kommun, hushållsavfall, 

Liknande jobb

Liknande jobb