Besiktningstekniker till Telge Bostäder

Rekryterare
Telge Bostäder
Plats
Södertälje (Stad), Stockholm
Annonserat
den 2 november 2017
Stängs
den 30 november 2017
Kontakta
Anders Löfgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Besiktningstekniker

Som besiktningstekniker på Telge Bostäder och Telge Hovsjö får du ett roligt och viktigt jobb i en av Sveriges tio största allmännyttor. Om du har erfarenhet inom besiktning och är intresserad av människor, fastigheter och utmaningar, kanske det är just dig vi söker.

Besiktningstekniker Telge Bostäder och Telge Hovsjö
Som vår besiktningstekniker jobbar du med att planera, utföra och följa upp avflyttnings- och underhållsbesiktningar hemma hos våra hyresgäster. Du hittar lösningar, beställer åtgärder och fakturerar kostnader där det behövs. Du jobbar också förebyggande för att vi ska bli ännu bättre, genom att delta i utvecklingsfrågor och följa upp verksamheten i enlighet med bland annat affärsplanen. I det här jobbet har du många kontakter och möter såväl hyresgäster som kollegor och entreprenörer. Dina arbetsverktyg blir dator och mobiltelefon.

Idag är vi tre besiktningstekniker som ska bli fyra. Vi har högt i tak och roligt på jobbet, samtidigt som vi jobbar hårt för att ge våra hyresgäster bästa tänkbara service.

Hos oss får du korta beslutsvägar och ett varierat arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Vi arbetar ständigt för att förbättra både vår verksamhet och våra tjänster.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har hög känsla för service, är noggrann och skicklig på att kommunicera i tal och skrift. Du är självgående, får saker att hända, arbetar strukturerat och levererar med hög kvalitet. Du tycker om att möta människor och trivs när du får lösa problem. Du ser verksamhetens behov och kan göra prioriteringar därefter. Vi tror också att du tycker om att dela kunskap, engagera, stödja och coacha. Självklart känner du igen dig i våra kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig.

Krav

 • Gymnasieutbildning och relevant yrkesutbildning.
 • Minst tre års erfarenhet av besiktningar av lägenheter eller liknande.
 • Bra kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Bra kunskaper i Officepaketet.
 • B- körkort.

Meriter

 • Byggteknisk utbildning.
 • Utbildning inom hyresjuridik.
 • Erfarenhet av arbete med vattenskador, måleri och bygg.
 • Besiktningserfarenhet i flerfamiljshus.
 • Van att handleda praktikanter.
 • Erfarenhet av Vitec eller liknande fastighetssystem.
 • Övriga språkkunskaper.

Jobba hos Telge
Vi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. På Telge finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Anders Löfgren, enhetschef, 08‑550 229 33. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Marina Brunsärn, HR-specialist, 08-550 231 20. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Sara Sundvik Runne för SACO. Du når båda på 08‑550 220 00.

Sista ansökningsdag
Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten. Därför vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, men senast 30 november 2017.

Varmt välkommen med din ansökan!

Telge Bostäder är mer än tak, golv och väggar – vi bygger och utvecklar socialt hållbara bostadsområden för framtiden. Tillsammans med vårt systerbolag Telge Hovsjö bildar vi en av Sveriges tio största allmännyttor. I vårt bostadsbestånd finns alltifrån moderna nybyggen och miljonprogram och till studentbostäder och radhus. Vi som jobbar här brinner alla för att ta hand om de viktigaste vi har – våra hyresgäster.

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, kommunikation, science center samt arbetsförmedling och bemanning.

Sökord: tekniker, besiktningsman, bostäder, besiktningar, allmännytta, bostadsbolag, SABO, Södertälje, kommunal, kommun, fastigheter, kvalitet, kontrollant.

Liknande jobb

Liknande jobb