VD till Stenhusgruppen

Rekryterare
Plats
Danderyd (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 6 november 2017
Stängs
den 6 december 2017
Kontakta
Maria Mattsson

Vi är ett byggbolag med fokus på stensättning, murade och gjutna konstruktioner. Vårt arbetsområde är i huvudsak Mälardalen och våra kunder finns främst bland de större entreprenadföretagen. Vi marknadsför oss som ”en entreprenör som gör jobbet” då vi trivs i händelsernas centrum och sätter en ära i att hålla en hög kvalitet utan att tumma på tidplaner. Vi är BF9K certifierade.

Stenhusgruppen söker tillväxtorienterad VD

Vill du vara den som tar Stenhusgruppen till nästa nivå? Är du en ledare som sätter människor och affärer i centrum och som gillar när det händer mycket? Då kanske du är den vi söker till ett nytänkande entreprenöriellt bolag med stark ”vi-känsla”.

Tjänsten
Som VD har du det yttersta ansvaret för bolaget som har ca180 medarbetare. Du har resultat- och personalansvar och kommer att leda arbetet med att driva verksamheten enligt uppsatta strategier. Det är viktigt att utveckla verksamhetssystem och skapa rutiner som är anpassade för det lite större företaget då man har vuxit kraftigt de senaste åren och planerar att inom 2-3 år fördubbla antalet medarbetare. Det ställer givetvis nya krav på rutiner och system. Du kommer även att arbeta med intern och extern kommunikation, marknadsföring och att representera företaget externt tillsammans med företagets grundare.

Vi erbjuder
Du kommer till ett bolag med god lönsamhet och stabil finansiell grund där du får chansen att leda bolaget till fortsatt tillväxt. Det finns högt yrkeskunnande i bolaget som också har gott renommé på marknaden. Det finns en stark ”vi-känsla” i företaget med starkt förankrade värderingar och man arbetar okonventionellt och nyskapande. Du ges möjligheten att ta företaget till nästa nivå.

Kvalifikationer
Du har gedigen ledarerfarenhet och har skapat goda resultat med dina medarbetare. Du är affärsorienterad och har även ekonomiskt uppvisat goda resultat i dina tidigare roller. Vi söker dig som har erfarenhet från bygg- eller anläggningsföretag och som har vana från tillväxtbolag. Har du dessutom erfarenhet från värderingsstyrda organisationer är det meriterande.

Som person har du mycket goda ledarskapsförmågor, du är strategisk och har gott omdöme i relation till medarbetare, kunder och omvärlden. Vi behöver även dig som har hög personlig mognad och som har struktur och god förmåga att prioritera.

Ansökan
Tycker du att tjänsten stämmer med din profil och hur du vill arbeta, ser vi fram emot din ansökan. I denna rekrytering samarbetar Stenhusgruppen AB med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten registrera ditt cv på fasticonjobb.se och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Vi ser gärna att du söker så snart som möjligt dock senast den 6 december 2017.  Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Mattsson på 072-389 99 71 eller maria.mattsson@fasticonkompetens.se.

Liknande jobb

Liknande jobb