Förvaltningsingenjör till Specialfastigheter i Stockholm

Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 6 november 2017
Stängs
den 6 december 2017
Kontakta
Carin Höglund-Kennberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Förvaltningsingenjör- Med fokus på energi

Stockholm

Välkommen till en värd full av möjligheter. Hos oss har du alla möjligheter att göra skillnad.

Specialfastigheter är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag. Vi är ett statligt ägt bolag som äger, förvaltar och utvecklar unika fastigheter som kännetecknas av säkerhet i framkant. Vår affärsmässiga och framåtriktade företagskultur bygger på säkerhet, närhet, långsiktighet och samverkan.

Vi värdesätter våra medarbetares kompetens och hos oss erbjuds du varierande arbetsuppgifter, spännande utmaningar och ständig utveckling. Gemenskap och engagemang är det som hela tiden för oss framåt. 

Vår organisation bygger på tre affärsområden – Kriminalvård, Försvar & rättsväsende samt Institutionsvård & övriga specialverksamheter. Fastighetsinnehavet har en lokalyta på drygt 1,1 miljoner kvadratmeter med ett marknadsvärde som uppgår till cirka 23 miljarder kronor. Vi är 130 medarbetare och huvudkontoret är delat mellan Linköping och Stockholm. Utöver det har vi kontor i Lund, Göteborg, Örebro och Sundsvall.

Arbetsuppgifter
Som förvaltningsingenjör vid Specialfastigheter har du bland annat ansvar för uppföljning och analys av mediaanvändningen i våra fastigheter. I arbetet ingår det även att ta fram förslag på energiförbättringsåtgärder. Det är din uppgift som förvaltningsingenjör att vara lokalt styr- och övervakningsstöd till organisationen. I rollen ingår det även att stödja och utveckla våra drifttekniker inom olika områden, till exempel driftoptimering och myndighetsbesiktningar. Vidare kommer du att delta i affärsplanerings- och budgetprocessen tillsammans med våra förvaltare.

Kvalifikationer
Vi förväntar oss att du har relevant akademisk utbildning och det är meriterande om du har ett par års erfarenhet av liknande arbete. Vi söker dig som är sakkunnig, strukturerad och analytisk. Du bör även ha stort driv och engagemang i kombination med handlingskraft och målmedvetenhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Placering
Din placeringsort blir Stockholm men resor ingår i arbetet då verksamhetens fastighetsbestånd är utspritt. I och med detta krävs det att du har körkort och bil.

Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Fackliga företrädare
Akademikerföreningen, Marie Ahlström, tel. 010-788 62 30
Ledarna, Lena Brundin, tel. 010-788 63 30
Unionen, Anders Axelsson, tel. 010-788 62 82
SEKO, Roger Törngren, tel. 010-788 62 78

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 12 november. 

I och med att våra hyresgäster bedriver säkerhetsklassad verksamhet och med hänsyn till våra egna höga krav på säkerhet så utför vi en särskild säkerhetsbedömning genom att ta del av utdrag från Polisens belastningsregister samt kompletterar med en säkerhetsintervju. Utöver detta kräver en del av våra kunder i vissa fall en säkerhetsbedömning enligt Säkerhetsskyddslagen (1996:627) §11 

Kontaktpersoner
Carin Höglund-Kennberg
HR-generalist
010-788 63 63
carin.hoglund-kennberg@specialfastigheter.se

Petra Kinnerberg
Chef Förvaltningsstöd
010-788 62 43
petra.kinnerberg@specialfastigheter.se

Liknande jobb

Liknande jobb