Teknikförvaltare - Locum

Rekryterare
Locum
Plats
Huddinge (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 8 november 2017
Stängs
den 26 november 2017
Kontakta
Heléne Premler
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Locum AB är Sveriges ledande fastighetsbolag för vårdmiljöer med ett fastighetsbestånd på ca 2 miljoner kvm lokaler. Vårt uppdrag är att inom Stockholms läns landsting förvalta och utveckla vårdens fastigheter och lokaler för att skapa största möjliga värde för vården. Vår vision är att vara en av Sveriges bästa fastighetsförvaltare 2020! Landstinget genomför nu en av de historiskt största satsningarna inom sjukvården i Stockholm med en investeringsram på ca 25 Mdr för de kommande tio åren. Med lyhördhet gentemot våra uppdragsgivare, tydlighet, ansvarstagande och handlingskraft agerar vi för att uppnå våra mål. Genom att säkerställa trygga fastigheter möjliggör vi en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare. Läs mer om oss på vår hemsida www.locum.se

Locum söker erfaren Teknikförvaltare till Huddinge sjukhus
Vill du jobba med komplex teknik och bidra i en spännande och projektintensiv fas? På Locum får du jobba med kompetenta kollegor och bidra till samhällsnyttan.

Tjänsten:
Som teknikförvaltare har du det övergripande ansvaret för tekniken i tilldelat bestånd, i detta fall Huddinge sjukhusområde om ca 440 000 kvm med teknikintensiva fastigheter för avancerad sjukvård. Största hyresgästen är Karolinska universitetssjukhuset. Du ingår i ett team om fyra förvaltare, två tekniska förvaltare och två driftcontrollers. I rollen rapporterar du till förvaltningsområdeschefen.

Ditt uppdrag är att bevara, utveckla och förädla förvaltningsobjekten ur ett tekniskt perspektiv samt att genomföra behovsanalyser för fastighetsägarinvesteringar och planerat underhåll. Du ansvarar för långsiktig planering av fastighetsägarinvesteringar och samordnar det planerade underhållsbehovet för förvaltningsobjektet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Övergripande ansvar för att bevara, utveckla och förädla förvaltningsobjekt ur ett byggnadstekniskt perspektiv
 • Ansvar som projektägare för kravställning, uppföljning och mottagande av byggprojekt avseende fastighetsägarinvesteringar och planerat underhåll
 • Ansvar för att underhållsplaner tas fram för tilldelade förvaltningsobjekt
 • Ansvar för att ta fram underlag till investeringsplan för fastighetsägarinitierade investeringar
 • Ansvar för delegerade arbetsuppgifter inom arbetsmiljö och brandskydd
 • Ansvar för myndighetsbesiktningar och åtgärdande av anmärkningar med stöd av specialister inom teknik

Kvalifikationer

 • Universitets- eller högskoleutbildning inom teknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig
 • Minst tio års erfarenhet från liknande befattningar inom fastighetsbranschen eller annan teknikbransch
 • Bred teknisk kompetens och kunskap med helhetsperspektiv för tekniska system
 • Erfarenhet av projektledning
 • Erfarenhet av budgetansvar
 • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas i rollen som teknikförvaltare är det viktigt att du är trygg i din kompetens och självgående i ditt arbete. Du får energi av att lösa komplexa problem och att driva dina processer och projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta med olika typer av människor och är tydlig i din kommunikation. Du har en ekonomisk medvetenhet och ser på förvaltning utifrån ett långsiktigt och hållbart perspektiv. I ditt arbete är du strukturerad och prioriterar dina åtaganden på ett effektivt sätt. Med din kompetens och erfarenhet bidrar du till Locums fortsatta verksamhetsutveckling.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Locum med Fasticon Kompetens. Tycker du att tjänsten som teknikförvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast, dock senast 26 november 2017. Urval sker löpande.

För att söka tjänsten, klicka på ansökknappen och registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se samt bifoga ett personligt brev.

Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Heléne Premler på helene.premler@fasticonkompetens.se alternativt 073-415 43 11.

Liknande jobb

Liknande jobb