CNC-operatör Fräsare till Yaskawa Nordic

Plats
Torsås (Kommun), Kalmar
Annonserat
den 10 november 2017
Stängs
den 3 december 2017
Kontakta
Susanne Appelkvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

CNC-operatör Fräsare

Arbetsgivare: Yaskawa Nordic AB Motoman
Rekryteringsområde: Arbetare
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Produktion/ Process-industri
Ort: Torsås Platser 1
Sista ansökningsdag: 2017-12-03

Yaskawa Nordic grundades på 70-talet i Torsås och ägs idag av japanska Yaskawa Electric Corporation, börsnoterat i Tokyo. Yaskawa en av världens ledande tillverkare av industrirobotar, el- och servomotorer, med över 360 000 MOTOMAN-robotar installerade över hela världen. Yaskawa Nordic har ca 160 anställda och kontor i Torsås, Kalmar och Jönköping. Vi har skapat oss en stark ställning på den nordiska marknaden med våra automationslösningar och robotteknik. Oavsett företagens storlek, eller bransch, vill vi ge våra kunder konkurrensfördelar genom att öka deras produktivitet och skapa en bättre arbetsmiljö.

Yaskawa Electric Corporation har beslutat att investera i vår anläggning i Torsås, vilket är mycket positivt för hela verksamheten i Norden. Välkommen att läsa mer om oss på: www.motoman.se.

Vill du vara med och utveckla och utvecklas i ett expansivt företag tillsammans med engagerade kollegor?

Just nu söker vi

CNC Operatörer
Om du vill jobba vid Yaskawa, men funderar på om företaget är rätt för dig, låt oss i så fall börja med att ställa en enkel fråga. Är du beredd att ge det där ”lilla extra”? Vi förväntar oss att du tar initiativ och samarbetar med andra för att nå gemensamma mål och ständigt söker nya utmaningar. Som medarbetare hos oss kan du räkna med att bli respekterad och uppskattad för dina egenskaper och kunskaper. Vi erbjuder dig en säker och hälsosam anställning som motiverar. Och du får arbeta med människor från olika kulturer och bakgrunder vid en stimulerande och utmanande arbetsplats, där du har stora möjligheter till utveckling.

ROLL OCH UPPGIFTER
Vi söker nu CNC-operatörer inom fräsning vilka har erfarenhet av de vanligaste förekommande styrsystemen, meriterande är erfarenhet av Heidenhain. Du kommer att på egen hand ta dig an ritningsläsning, köra moderna 5-axliga NC-styrda maskiner och programmera i Master CAM. Vi producerar vanligtvis korta serier och ofta enstyckstillverkning.

Heltid hos oss är 6-timmars arbetsdag.
Arbetet är förlagt till 2-skift, så det är viktigt att du har möjlighet att jobba både dag och tidig kväll.

Skift förmiddag mån-tors Kl. 06:00-12,25 fred 05:00-11,25

Skift eftermiddag mån-tors Kl. 12:00-18,25 fred 11:00-17,25

KVALIFIKATIONER
Du är som person tekniskt intresserad, har hög arbetsmoral och viljan att åstadkomma ett bra resultat. Andra beskriver dig som självgående, händig och har förmåga att samarbeta. För dig är det naturligt att leverera rätt till ”beställaren” varför du är mycket noggrann i ditt arbete. Behärskar svenska språket obehindrat då du kommer att läsa instruktioner. För att lyckas i rollen har du fyra till fem års erfarenhet inom yrket och en utbildning inom industritekniskt gymnasium eller motsvarande.

INTRESSERAD?
Tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar endast emot din ansökan via databasen.

Har du frågor så är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Appelkvist 0767-78 15 16, susanne.appelkvist@unikresurs.se, eller Jonas Österbo 0768-99 85 77, jonas.osterbo@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!