Projektsäljare till CC Höganäs

Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 10 november 2017
Stängs
den 28 november 2017
Kontakta
Marie-Louise Bååth
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Har du några års erfarenhet av proaktiv försäljning där du har en förmåga att skapa goda relationer och bevara dem? Har du ett driv och en framåtanda som präglar din personlighet och ett intresse för färg, form och byggvaror?

CC Höganäs söker en proaktiv

Projektsäljare

Vad vi kan erbjuda?
Du kommer att ingå i region norrs säljkår som består av sex personer. Som projektsäljare ansvarar du för bearbetning och försäljning mot våra återförsäljare, främst inom bygghandeln, inom ditt distrikt; Stockholm, Västerås och Uppsala. Du underhåller och utvecklar kundrelationer i ditt distrikt, såväl befintliga kunder som nya. Du har budget- och resultatansvar för det egna distriktet och förväntas bevaka konkurrenter och marknad för att på bästa sätt kunna erbjuda kunden den bästa lösningen.

I tjänsten ingår att:
• Boka och genomföra kundbesök
• Utarbeta offerter
• Upprätta kundavtal
• Genomföra demonstrationer för kunder
• Deltagande på mässor
• Registrering i CRM-system

Tjänsten innebär resor och några övernattningar per år.

Vem är du?
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av framgångsrik försäljning på fältet. Erfarenheter från byggbranschen eller angränsande branscher räknas som meriterande, dock ej ett krav. Du har haft budgetansvar och på ett framgångsrikt sätt drivit hela säljprocessen.

Som person andas du försäljning! För dig är det en livsstil! Du är kommunikativ, social och framåt där du på ett affärsmässigt sätt drivs av både affär och kundrelation. Du är en van förhandlare och har en konsultativ approach där du har en förmåga att kunna prioritera. Du uppskattar att arbeta självständigt och är självgående. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du är noggrann som person och gillar att på ett strukturerat sätt arbeta i CRM-system.

B-körkort är ett krav.

Hur söker jag tjänsten?
I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. Har du frågor kring process eller tjänst får du gärna kontakta rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth på marie-louise.baath@badenochandclark.se. Sista ansökningsdag är den 28/11.

Om företaget:
CC Höganäs Byggkeramik AB ingår idag i Ricchetti Group som är en av Europas ledande koncerner inom byggkeramik. Vi har egen tillverkning i sju fabriker runt om i Europa, med välrenommerade varumärken som Ricchetti, Cisa, Cerdisa, Cinca och Klingenberg. I Sverige har vi funnits sedan år 1886 och är idag 120 medarbetare. Vi är marknadsledare och säljer för ca 400 miljoner kronor samt nästan två miljoner kvadratmeter kakel och klinker om året. Då är det kanske inte så konstigt att vi har Sveriges största lager och därmed mycket god leveransförmåga! Vår distribution sker via arkitekter, återförsäljare, egna kakelcenter, plattsättare samt riksbyggare.

Liknande jobb

Liknande jobb