Processorienterad kvalitetsansvarig till Uppsalahem

Rekryterare
Uppsalahem
Plats
Uppsala (Kommun)
Annonserat
den 10 november 2017
Stängs
den 30 november 2017
Kontakta
Sara Westberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Bild-till-Cajsa.jpgProcessorienterad kvalitetsansvarig till Uppsalahem

Hos Uppsalahem har nästan var sjätte Uppsalabo sitt hem. Vi äger och förvaltar 16 000 bostäder varav ca 4000 är studentbostäder. Företaget har 270 anställda inom ett fyrtiotal olika yrken och alla medarbetare arbetar för kundens bästa. Vi är serviceinriktade och affärsmässiga då vi bemöter kund, kollegor och andra samarbetspartners och bidrar alla till ett levande Uppsala.

Vad innebär det att vara kvalitetsansvarig på Uppsalahem?
Som kvalitetsansvarig har du som uppgift att leda och utveckla Uppsalahems kvalitetsarbete – så att det blir lätt att göra rätt för alla medarbetare och att kvalitén ökar. Initialt ansvarar du för framtagande och ständig utveckling av Uppsalahems kvalitetsledningssystem och leder organisationen mot ett mer processorienterat arbetssätt. I samspel med organisationen identifierar du som kvalitetsansvarig behov och driver utvecklingen av processer och rutiner framåt. Att kavla upp ärmarna för att dokumentera dessa processer och rutiner ser du som en självklarhet.

Som kvalitetsansvarig ansvarar du även för utveckling och uppföljning av Uppsalahems affärsplan och tar projektledaransvar för lämpliga andra verksamhetsutvecklingsprojekt av administrativ karaktär. Du arbetar brett i organisationen och har nära kontakt med företagets medarbetare, chefer, ledningsgrupp och vd.

Eftersom rollen och införandet av kvalitetsledningssystemet är nytt på Uppsalahem ser du det som en spännande utmaning att få vara med och bygga upp funktionen från grunden. Här får du möjligheten att med din expertkompetens, skapa något och se det växa fram. Som kvalitetsansvarig ingår du i en liten och relativt nystartad avdelning, strategisk utveckling, och rapporterar till chef för strategisk utveckling.

Och vem söker vi?
För att vara en skicklig kvalitetsansvarig på Uppsalahem har du relevant högskoleutbildning och mångårig erfarenhet av att ha arbetat i liknande roller. Du känner dig trygg i din kompetens kring att arbeta med förändringsarbete och har erfarenhet från införandet, förvaltning och utveckling av olika kvalitetsledningssystem. Eftersom du tidigare har arbetat med processledning och utvecklingsarbete har du kunskap om de metoder som används inom området.

Då du har ett nära samarbete med många interna funktioner är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du växlar med lätthet mellan strategiskt och operativt arbete och eftersom du är pedagogisk och tydlig är det lätt att förstå dig. Ditt engagerande angreppssätt smittar av sig och dina kollegor upplever att du gör det svåra enkelt att förstå. Som person är du resultatinriktad och levererar alltid med hög kvalitet. Du är strukturerad och ser lösningar före låsningar. Att ta egna initiativ är en självklarhet då du hela tiden leder arbetet framåt, mot uppsatta mål.

Låter det spännande?
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Westberg, chef Strategisk utveckling, tfn: 018- 727 34 85 eller Cajsa Ahlström, HR Generalist tfn: 018- 727 35 91. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 2017-11-30.

Vad erbjuder vi?
Ett arbete i en av Sveriges mest expansiva regioner. Själva tycker vi att Uppsalahem är ett lagom stort företag, litet nog för att präglas av en vi-anda och stort nog för att vara en viktig aktör i bostadsbranschens utveckling. Vi bygger och förnyar bostäder i kombination med att vara en aktiv kundnära bostadsförvaltare. I vår utveckling av Uppsalas stadsmiljö har vi stort fokus på miljö- och energifrågor och modern teknik. Vårt arbetsgivarvarumärke präglas av att kompetens och talanger utvecklas.

Liknande jobb

Liknande jobb