Regionchef Linköping, Arkeologerna

Plats
Linköping (Kommun), Östergötland
Annonserat
den 27 november 2017
Stängs
den 8 december 2017
Ref:
211-2017-1277
Kontakta
Irja Lööw
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Regionchef till Linköping

Arbetsuppgifter
Som regionchef planerar, leder och följer du upp det operativa uppdragsakeologiska arbetet. Regionchefen har personalansvar för tjugotalet professionella, erfarna och hängivna medarbetare. I rollen som regionchef förväntas du bidra till kontinuitet och stabilitet genom att upprätthålla ett gott samarbete med uppdragsgivare. Du rapporterar till chefen för Arkeologerna och ingår i Arkeologernas ledningsgrupp. I ledningsgruppen förväntas du bidra till verksamhetens strategiska och affärsmässiga utveckling.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har flera års erfarenhet som chef. Erfarenhet av ledningsgruppsarbete år meriterande. Du har erfarenhet av att leda kunskapsintensiv, operativ och konkurrensutsatt verksamhet. Du har relevant akademisk examen. Examen inom arkeologi är meriterande.

Personliga egenskaper
Vår verksamhetsidé bygger på mål- och resultatfokus. Därför förväntas du ha en affärsmässig utgångspunkt, vara strukturerad och ha förmåga att prioritera. Du tar och behåller initiativ. Det är också betydelsefullt att du är positiv, kommunikativ, tydlig och har förmåga att se helheten.

Du ska ha goda ledaregenskaper vilket bl a innebär prestigelöshet och samarbetsförmåga, som är en förutsättning för delaktighet, öppenhet och engagemang hos dina medarbetare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsvillkor
Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Placeringsorten är Linköping och resor i tjänsten förekommer. Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring.

Upplysningar
Upplysningar om tjänsten lämnas av chefen för Arkeologerna Irja Lööw, tel. 010-480 80 02. Uppgifter om anställningsvillkor lämnas av personalspecialist Emelie Gloza, tel. 08-519 556 07. Facklig företrädare för SACO-S är Tyra Ericson, tel. 010-480 82 41.

Din ansökan med CV skickas senast den 8 december 2017 till Statens historiska museer, registrator@shmm.se.  Ange diarienummer 211-2017-1277 i din ansökan och skriv detta samt namn i ämnesraden i ditt e-postmeddelande.

Liknande jobb

Liknande jobb