Tender Manager till Ostlänkens startskott

Rekryterare
Unik Resurs
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 27 november 2017
Stängs
den 10 december 2017
Kontakta
Maria Wallin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Tender Manager till Ostlänkens startskott

Arbetsgivare: Unik Resurs i Sverige AB
Rekryteringsområde: Tjänstemän
Uppdragstyp: Hyrrekrytering
Område: Bygg/ Anläggning
Ort: Stockholm
Platser: 1
Sista ansökningsdag: 2017-12-10

Företagspresentation
Nu är det äntligen dags för Projekt Ostlänkens startskott! Vill du sitta i ledningsgruppen för nyetableringen av ett globalt infrastrukturbolag i Sverige? Då kan du vara den person vi söker! Bolaget kommer att som sitt första svenska projekt inleda byggnationen av Ostlänken genom att anlägga Kardonbanan

Kardonbanan, är godsjärnvägen som planeras gå mellan Åby och Händelö utanför Norrköping. Den är en viktig pusselbit för att möjliggöra bygget av Ostlänken. Syftet med att bygga Kardonbanan är att effektivisera hanteringen av gods och öka andelen gods som fraktas på järnväg.

Till en av våra kunder, ett infrastrukturbolag med global närvaro, söker vi en Tender Manager som vill vara med och bygga upp bolagets Sverigeorganisation. Verksamheten erbjuder bland annat utvecklings- och anläggningstjänster inom väg, vatten, järnväg, hamnar och flygplatser. Bolaget har beslutat att satsa på Sverige som marknad även i andra områden. Företaget avser därmed att etablera grunden för en svensk organisation för att effektivt kunna både leverera och exploatera den svenska infrastrukturmarknaden. Du har ett nära samarbete med och rapporterar till Nordenchef samt ingår i verksamhetens ledningsgrupp

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Rollen som Tender Manager innebär ett ansvar för att sammanställa arbetsmaterial, skriva anbud, genomföra anbudsgranskning, lämna in anbud och bevaka anbudsgivningen. Den innebär även ansvar för att göra priskalkyler i samband med anbudskrivning.

Som del i rollen ingår även en del projektledning/samordning med andra funktioner inom såväl den svenska som den spanska verksamheten.

Din profil
Troligtvis har du en akademisk utbildning. Gärna med inriktning mot infrastruktur och/eller ekonomi/marknad.

Du har även:

  • Gedigen avtals- och affärsutvecklingserfarenhet.
  • Projektledarerfarenhet, internt eller externt.

Vi ser det som meriterande om du har:

  • Erfarenhet av att skriva offentliga anbud
  • Erfarenhet av anläggnings- och/eller infrastrukturprojekt.

Du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både skriftligt och muntligt. Om du dessutom har muntlig och skriftlig förmåga i det spanska språket och kultur är meriterande då moderbolaget finns i Spanien.

Meriterande är:

  • Kunskap om affärs- och kontraktsvillkor inom svenska anläggnings- och/eller infrastrukturbranschen.

 

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Maria Wallin och nås på 0763-20 81 77 eller på maria.wallin@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!

Liknande jobb

Liknande jobb