Två Landskapsarkitekter - Täby kommun

Rekryterare
Täby kommun
Plats
Täby (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 1 december 2017
Stängs
den 17 december 2017
Ref:
A735959
Kontakta
Gustaw Lindhall
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Två Landskapsarkitekter till Samhällsutvecklingskontoret

Arbetsplatsbeskrivning
Täby kommun är en av Stockholmregionens snabbast växande kommuner, nära både centrala Stockholm och Arlanda. Inom tio år har Täby vuxit från dagens nästan 70 000 invånare till 90 000 och år 2040 beräknas finnas 20 000 nya arbetstillfällen. Just nu förbättras kollektivtrafiken och vägarna, på sikt kommer Roslagsbanan att förlängas till city via Odenplan. Hög kvalité i välfärden och möjlighet för invånare att välja bland annat skola och omsorg är en del av kommunens signum. Tycker du att det låter spännande att vara en del av utvecklingen?

Täby kommun står inför ett mycket expansivt skede i sin utveckling och det övergripande målet att utveckla kommunen till att bli en stark del av Stockholmsregionen med Täby centrum – Arninge som en ny regional stadskärna. Täby kommun driver en omfattande bebyggelseutveckling parat med en kraftfull och långsiktig utveckling av kollektivtrafiken. Stadsmässighet samt nyskapande och särskiljande arkitektur är viktiga ledord när bostäder och arbetsplatser ska växa fram. Utvecklingsområdena är många och stora intressanta planerings- och byggprojekt står på agendan. 

Täby Kommun söker två landskapsarkitekter till Park och stadsmiljöenheten.

Arbetsbeskrivning
På park- och stadsmiljöenheten kommer du att vara en del av ett team av tio landskapsarkitekter och en illustratör. Vi arbetar brett inom olika faser av stadsbyggnadsprocessen med att utveckla torg, parker, lekplatser och grönområden. Vi arbetar mycket i projektform och på samhällsutvecklingskontoret finns stor kompetens inom till exempel landskap, dagvatten, miljö mm. Här får du möjlighet att vara med och utveckla Täbys parker, lekplatser, torg och stråk tillsammans med andra kompetenser och verksamhetsområden.

Kvalifikationer
I den ena tjänsten söker vi dig med mellan 0- 3 års erfarenhet som vill växa som landskapsarkitekt i ett team med kunniga kollegor med stor erfarenhet från både privat och offentlig sektor. Här får du vara med och utveckla Täbys kommuns offentliga rum, parker och grönområden. Du har kunskap in AutoCad och Adobe-programmen och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du är lyhörd, bra på att samarbeta och har ett stort intresse för landskapsfrågor. Du gillar gestaltning, utrednings- och projekteringsarbete och är strukturerad i ditt arbetssätt. 

I den andra tjänsten söker vi dig med 5 års erfarenhet som vill vara med och utveckla Täbys kommuns offentliga rum, parker och grönområden. Du har projekteringsvana med goda kunskaper in AutoCad och Adobe-programmen och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du har vana av projektledning och kunskap om plan- och genomförande processen. Du har kreativ förmåga, ett tekniskt sinnelag och känsla för ekonomi och funktionella lösningar. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga och har lätt för att bygga goda relationer såväl internt som externt.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan
Ansök senast: 2017-12-17
Referensnummer: A735959

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson
Gustaw Lindhall
Advice Executive Search
072-329 94 94
gustaw.lindhall@advice-es.com

Facklig företrädare
Ikram Hachichou
Saco
08-55 55 96 94

Maud Adamsson
Vision
08-55 55 92 85

Övrigt
Vi samarbetar med Advice Executive Search i denna rekrytering.

Liknande jobb

Liknande jobb