Byggledare VA - Täby kommun

Rekryterare
Täby kommun
Plats
Täby (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 4 december 2017
Stängs
den 17 december 2017
Ref:
A736190
Kontakta
Andréas Jägermon
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Byggledare VA till Samhällsutvecklingskontoret

Arbetsplatsbeskrivning
Täby kommun är en av Stockholmregionens snabbast växande kommuner, nära både centrala Stockholm och Arlanda. Inom tio år har Täby vuxit från dagens nästan 70 000 invånare till 90 000 och år 2040 beräknas finnas 20 000 nya arbetstillfällen. Just nu förbättras kollektivtrafiken och vägarna, på sikt kommer Roslagsbanan att förlängas till city via Odenplan. Hög kvalité i välfärden och möjlighet för invånare att välja bland annat skola och omsorg är en del av kommunens signum. Tycker du att det låter spännande att vara en del av utvecklingen?

Täby kommun står inför ett mycket expansivt skede i sin utveckling och det övergripande målet att utveckla kommunen till att bli en stark del av Stockholmsregionen med Täby centrum – Arninge som en ny regional stadskärna. Täby kommun driver en omfattande bebyggelseutveckling parat med en kraftfull och långsiktig utveckling av kollektivtrafiken. Stadsmässighet samt nyskapande och särskiljande arkitektur är viktiga ledord när bostäder och arbetsplatser ska växa fram. Utvecklingsområdena är många och stora intressanta planerings- och byggprojekt står på agendan.

Täby Kommun söker en byggledare till VA-enheten.

Arbetsbeskrivning
I rollen ingår det att vara byggherre för VA-anläggningar för Täby kommun, byggledarens ansvar är att tillvarata beställarens intressen inom ramen för ingångna entreprenadavtal vid byggandet av allmänna VA-anläggningar. 

Exempel på arbetsuppgifter är: 

  • Kontrollera att entreprenörernas arbete på arbetsplatsen följer kontraktet och gällande lagar och regler inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. 
  • Följa upp och rapportera avvikelsehantering, underrättelsehandering och ÄTA-hantering. 
  • Delta i bygg-, samordnings - och ekonomimöten. 
  • Delta i planering av genomförandet vid utbyggnad av allmänna anläggningar. 
  • Följa upp fel och brister, hantera garantifrågor och ge återkoppling till VA-driften

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleexamen eller motsvarande erfarenhet. Du har flerårig erfarenhet från anläggningsprojekt inom VA. Troligtvis har du varit platschef eller erfaren arbetsledare från entreprenadföretag alternativt byggledare i beställarorganisation.

Erfarenhet av VA-anläggningsentreprenader är ett krav. Du har en vana av att arbeta strukturerat, har en god samarbetsförmåga och är tydlig i din kommunikation. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan
Ansök senast: 2017-12-17
Referensnummer: A736190

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt

Kontaktperson
Andréas Jägermon
Advice Executive Search
070-271 72 59
andreas.jagermon@advice-es.com

Facklig företrädare
Ikram Hachichou
Saco
08-55 55 96 94

Maud Adamsson
Vision
08-55 55 92 85

Övrigt
Vi samarbetar med Advice Executive Search i denna rekrytering.

Liknande jobb

Liknande jobb