Markhandläggare till Ljusdals kommun

Rekryterare
Ljusdals kommun
Plats
Ljusdal (Kommun), Gävleborg
Annonserat
den 4 december 2017
Stängs
den 8 januari 2018
Kontakta
Helena Olovsdotter Haglund
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Markhandläggare

Arbetsplats
Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga.

Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra 
kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet

Det pågår mycket spännande inom samhällsplaneringen här i Ljusdals kommun och du har nu chansen att vara med! Tjänsten innebär en stor variation av arbetsuppgifter kopplade till fastighetsrättsliga frågor. Vår markhandläggare går i pension och därför behöver vi dig! Vi på Plan och bygg söker därför en ny arbetskamrat till vårt team, vi jobbar nära varandra med råd och bollplank för bästa möjliga resultat.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med köp/försäljning, förvaltning av kommunens markreserv, olika former av markupplåtelser, exploateringsavtal och annan hantering av frågor inom fastighetsrätt. I arbetet ingår att fatta självständiga beslut enligt delegationsordning samt förberedelse och föredragning av ärenden i politisk nämnd.

Kvalifikationer/utbildning
Du tar ansvar för din uppgift och organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Då ett projekt involverar möten med många människor är det viktigt att du samarbetar bra med andra människor som t.ex exploatörer, övriga förvaltningar i kommunen, övriga myndigheter och att du relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Att arbeta i en politisk styrd organisation kräver också att du kan presentera ditt förslag till politikerna på ett klart, välformulerat och engagerat sätt.

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning och arbetslivsfarenhet inom samhällsbyggnad, lantmäteri, juridik med inriktning mot fastighetsrätt, fastighetsvärdering eller annat relevant kunskapsområde.

Övrigt
Körkort krävs.

Varaktighet och Sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse. 
Heltid.

Upplysningar lämnas av
Helena Olovsdotter Haglund, Plan och byggchef, 0651-183 43.

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln 0651-180 00.

Sista ansökningsdag
2018-01-08

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:

Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. 

Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.