Besiktningsingenjör Stockholm

Rekryterare
SMP
Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 4 december 2017
Stängs
den 22 december 2017
Kontakta
Torbjörn Arrland
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Besiktningsingenjör Stockholm

SMP erbjuder en lång rad tjänster inom maskin- och miljösäkerhet. Vi arbetar med frågor som rör CE-märkning av maskiner och produktionslinjer och är ackrediterade för besiktning och provning, erbjuder produktcertifiering, har ett eget motorlab och är dessutom anmält organ inom många områden. SMP Svensk Maskinprovning har som en del av SP gått samman med Innventia och Swedish ICT i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner för näringsliv och samhälle.

Vi på SMP Svensk Maskinprovning söker nu två besiktningsingenjörer till vår verksamhet i Stockholm.

Arbetsuppgifter
Som besiktningsingenjör har du ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete som del i vårt rikstäckande team av besiktningsingenjörer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är besiktning av entreprenadmaskiner och lyftanordningar på plats hos kund. En stor del av arbetet är också ansvaret för kontakten med nya och befintliga kunder: i det område där du verkar kommer du att vara vårt ansikte utåt. Du planerar själv arbetet utifrån verksamhetens behov.

Efter internutbildning kommer du själv att ansvara för kundkontakterna med uppbackning från arbetskamrater och besiktningsledning.

Placering och övrig information
Tjänsten innebär att du har möjlighet att arbeta flexibla tider. Du reser normalt dagligen med bil, i första hand inom ditt närområde, men resor som innebär övernattning kan också förekomma.

Arbetet utförs som regel under dagtid. Arbetet utförs hos kund och din placering/stationering innebär att du utgår ifrån din bostad.

SMP erbjuder tjänstebil eller förmånsbil.

Kvalifikationer
Du har ingenjörsbakgrund motsvarande högskole- eller gymnasieingenjör och ett praktiskt intresse för maskin, el- och hydraulik-frågor. Tidigare erfarenhet från besiktningsarbete, arbete med entrepre­nadmaskiner och lyftanordningar är meriterande.

Vi söker dig som trivs med ett omväxlande och självständigt arbete. Du behöver ha en god förmåga att självständigt planera och följa upp arbetet, du är målinriktad och har ett strukturerat arbetssätt.

En förutsättning är att du tycker om att utveckla och skapa nya kundrelationer. Det innebär att du har en social förmåga och ett intresse för andra människor.

B-körkort är ett krav.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Ansökan och mer information
Sänd din ansökan snarast då vi gör ett löpande urval. Sista ansökningsdag är den 22 december: https://application.careerbuilder1.eu/rise/apply/cb1/J3W0ST5YM9C1H9PYVLX?IPath=TNJob&Job_DID=J3W0ST5YM9C1H9PYVLX&SiteID=cbnsv&VID=VX3D7E7320A75711E790F48D857ECE02962739AI&sc_cmp1=JS_JobDetails_ApplyNow&TN_DID=TNHM06G6T1466D56ZG1D&language=sv-se#/application/resume_upload

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Torbjörn Arrland, Enhetschef Besiktning, tel: 010-516 64 19.

Våra fackliga representanter är: Tommy Axelsson, Unionen, 010-516 64 42 och Anders Sandberg, SACO, 010-516 64 75.