Revisionsdirektör till Göteborgs stad

Rekryterare
Göteborgs Stad
Plats
Göteborg (Kommun), Västra Götaland
Annonserat
den 15 december 2017
Stängs
den 15 januari 2018
Ref:
A737963
Kontakta
Håkan Olsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Revisionsdirektör

Stadsrevisionen

Arbetsbeskrivning
Som revisionsdirektör leder du planering och uppföljning av revisionskontorets insatser i nära samverkan med de förtroendevalda revisorerna. På kontoret arbetar kommunala yrkesrevisorer. Yrkesrevisorerna utgör så kallade sakkunniga biträden.

Medarbetarna totalt 32 (27 revisorer) är indelade i fyra team som vardera leds av en teamledare. För varje nämnd och bolag har kontoret en granskningsansvarig yrkesrevisor. Samtliga yrkesrevisorer är medlemmar i Skyrev som är en branschorganisation för yrkesrevisorer i Sveriges kommuner, landsting och regioner. 14 yrkesrevisorer är certifierade av Skyrev.

Kvalifikationer
Du har väldokumenterade goda chefs- och ledarskapserfarenheter. Du har kunskaper om och erfarenhet av offentlig sektor och politiskt styrd verksamhet, liksom akademisk utbildning. Du har erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete.

Du har genomgått strategisk ledarutbildning. Du har ett stort intresse och erfarenhet av att leda organisationer i ett ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete. Du har ett genuint samhällsengagemang.

Som person är du tydlig och trygg i ditt ledarskap, med stor lyhördhet.

Du har en stark tillit till andra människor, är relationsskapande och har ett kommunikativt och utåtriktat förhållningssätt.

Du är analytisk och har förmåga att överblicka genom att ha ett tydligt strategiskt helhetsperspektiv.

Övrig information
Till annonsförsäljare: Vi önskar inte få några samtal om att köpa annonsplats på andra ställen. Tack!

Om Stadsrevisionen
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare med drygt 54 000 anställda. Stadsrevisionen har kommunfullmäktiges uppdrag att granska och främja den verksamhet som kommunstyrelsen, nämnderna och bolagen ansvarar för. Stadsrevisionen granskar årligen ett 60-tal nämnder och bolag inom Göteborgs Stad.