Administratör till Östra Smålands Kommunalteknikförbund (ÖSK)

Plats
Hultsfred (Kommun), Kalmar
Annonserat
den 19 december 2017
Stängs
den 14 januari 2018
Kontakta
Jonas Österbo
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Administratör

Arbetsgivare: Östra Smålands Kommunalteknikförbund Rekryteringsområde: Tjänstemän
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Ekonomi/ Marknad
Ort: Hultsfred
Platser: 1
Sista ansökningsdag: 2018-01-14

Hultsfred och Högsby kommuner har samordnat den tekniska verksamheten i Östra Smålands Kommunalteknikförbund (ÖSK). ÖSK har sitt huvudsäte i Hultsfred. Förbundet har tre avdelningar: Fastighet, gata/park och VA/renhållning. ÖSK omfattar idag ca 70 anställda i två kommuner.

ÖSK söker
Administratör

Dina uppgifter
Som administratör arbetar du med olika typer av administrativa uppgifter inom verksamheten. Du ansvarar för avtalsskrivning, fördela arbetsuppgifter efter felanmälan, att driva flera mindre byggprojekt och vår hantering av nycklar. I rollen ingår också att vara vår registrator. Andra förekommande arbetsuppgifter är att hjälpa till med fakturafrågor, uppföljningar samt att hålla ordning och reda i våra register. Du kommer även att delta i interna samarbeten där det är viktigt att kommunicera och utveckla verksamheterna på ett professionellt sätt ihop med dina kollegor. Tillsammans med dina kollegor fungerar du som spindeln i nätet och servar både kollegor och medborgare.

Våra förväntningar
Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat i projekt samt har byggteknisk eller administrativ bakgrund och ekonomisk förståelse. Du har förmåga att planera projekt, arbeta fokuserat och engagerat mot uppsatta mål. Vidare är du trygg i dig själv och din kompetens och kan ta kommando när det krävs. Du kan kommunicera på ett sakligt och öppet sätt. Som kollega bidrar du också med energi och finner lösningar på problem. Du bör vara bekväm i att arbeta i Office-paketet och har erfarenhet av något ekonomiskt, administrativt eller affärssystem. Vi söker dig som har relevant utbildning, har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska språket samt har körkort B.

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvarig rekryterare är Jonas Österbo och nås på 0768-99 85 77 eller på jonas.osterbo@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!