Utvecklingsingenjör till Trelleborg Sealing Solutions Kalmar AB

Plats
Trelleborg (Kommun), Skåne
Annonserat
den 19 december 2017
Stängs
den 14 januari 2018
Kontakta
Jonas Österbo
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Utvecklingsingenjör

Arbetsgivare: Trelleborg Sealing Solutions Kalmar AB
Rekryteringsområde: Tjänstemän
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Teknik
Ort: Kalmar
Platser: 1
Sista ansökningsdag: 2018-01-14

Trelleborg Sealing Solutions Kalmar AB är världsledande inom produktion och utveckling av ljud och vibrationsdämpande lösningar till framför allt bilindustrin.Trelleborg är världsledande inom specialutvecklade polymerlösningar för nästan alla branscher i världen. Och vi befinner oss där vi är i dag för att våra talanger tagit oss dit. Trelleborg har den polymertekniska spetskompetens som gör innovation och tillämpning möjlig. Vi har ett nära samarbete med ledande varumärken inom industrin för att påskynda deras utveckling och driva deras verksamhet framåt – och på vägen dit forma industrin och de framsteg som kommer att gagna mänskligheten under många spännande år framöver. Läs gärna mer om oss på www.rubore.com och www.trelleborg.com

Trelleborg Sealing Solutions Kalmar söker en

Utvecklingsingenjör

VÄLKOMMEN TILL ETT DYNAMISKT FÖRETAG

Vi erbjuder ett arbete med utmanande och spännande uppgifter inom produktutveckling. Trelleborg Sealing Solutions ingår i en global koncern och kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter över tiden.

Vi är stolta över vårt företag och över det vi gör. Trelleborg Sealing Solutions är världsledande inom sitt område och har goda tillväxt­möjligheter. Vi exporterar våra produkter till 100 %.

Trots att vi verkar i ett internationellt sammanhang är stämningen vid företaget familjär. Vi är raka och öppna mot varandra, måna om att samarbeta men också att var och en tar initiativ och ansvar. Kundfokus, kvalitet och leveransprecision är A och O för oss.

ROLL OCH UPPGIFTER
Som utvecklingsingenjör ingår du i R&D gruppen vilken tillsammans med övriga grupper inom vår utvecklingsavdelning, för närvarande består av 25 personer. Din huvuduppgift blir att driva utvecklingsprojekt av ljuddämpande produkter till automotive, främst inom bromsshims och laminat med strukturdämpande tejper. Tyngdpunkten i arbetet är produktdesign, tillverkningsmetod och applikationstestning i nära samarbete med NVH-gruppen. Vidare kommer du att arbeta med att utföra tester i vårt laboratorium, medverka vid körningar i vår produktion, fastställa processparametrar, uppdatera inköpsspecifikationer samt vara teknisk support till våra inköps-, produktions- och kvalitetsavdelningar. Arbetet medför resor i tjänsten, uppskattningsvis 10-40 dagar per år, nationellt och internationellt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har teknisk högskole- eller universitetsutbildning eller motsvarande erfarenhet, erfarenhet från projektledning eller R&D inom tillverkningsindustrin, helst automotive. Det är meriterande med kunskaper inom polymer, metall och CAD. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Som person är du kreativ, drivande och strukturerad med förmåga att planera och styra ditt eget arbete. Du är social och har god kommunikativ förmåga då arbetet innebär mycket kontakt med kollegor, kunder och leverantörer. Positiv, läraktig, strategisk och flexibel är andra egenskaper som vi värdesätter högt.

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar emot din ansökan via databasen.

Ansvarig rekryterare är Jonas Österbo och nås på 0768-998577 eller på jonas.osterbo@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!