Säljare till Myresjöhus

Rekryterare
Myresjöhus
Plats
Solna (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 20 december 2017
Stängs
den 14 januari 2018
Kontakta
Annelie Alverslid
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

myresjohus_saljare.gifSäljare till Myresjöhus

Stad: Solna, Stockholms Län
Kategori: Försäljning / Marknadsföring
Typ av anställning: Rekrytering

Vill du vara med och förverkliga människors husdrömmar? Har du lätt för att snabbt knyta goda kontakter och är mån om att få nöjda kunder? Då är kanske rollen som säljare hos trähustillverkaren som ligger i frontlinjen vad gäller utveckling och design din nästa utmaning!

Det byggs överallt och vi är självklart bidragande till det! Vi befinner oss i en expansiv fas och behöver nu förstärka vår säljorganisation med en medarbetare som vill företräda ett av marknadens mest kända varumärken, Myresjöhus, med placering på vårt kontor i Stockholm/Solna. Du kommer att bli en del av en stark organisation med långa traditioner i branschen. Din uppgift blir att hjälpa familjer att förverkliga sina husdrömmar och ta hand om kunden genom hela köpprocessen.

Vem trivs här?
Hos oss trivs du som har lätt för att skapa nya kontakter och är mån om att få nöjda kunder. Tjänsten som säljare innebär att du måste vara flexibel, ansvarstagande, strukturerad och gilla ett högt arbetstempo. För att göra succé hos oss är du relationsskapande, resultatinriktad och en ambitiös säljare som värdesätter en arbetsplats som andas laganda. Att du är utåtriktad, social och gillar att utmanas i din profession är något vi tar för givet.

Din bakgrund
Du har troligtvis en utbildning inom försäljning eller mäkleri alternativt annan likvärdig erfarenhet. För att lyckas i rollen har du även flerårig erfarenhet av personlig försäljning, gärna av kapitalvaror till kund som innebär långa säljprocesser, alternativt en bakgrund som projektledare inom byggbranschen. Som person har du lätt för att skapa kontakter och trivs med att arbeta resultatinriktat mot uppsatta mål. Du står för affärsmannaskap och entreprenörsanda samt har god kunskap om den lokala marknaden och ett byggtekniskt intresse. Självklart har du körkort och tillgång till egen bil.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete på ett företag med starkt varumärke och framtidstro. Du kommer att ingå i ett team som trivs med sitt arbete och har roligt på jobbet. Arbetsmiljön inom koncernen tillhör en av de bästa i branschen och vi satsar på att medarbetarna ska må bra genom att aktivt uppmuntra till exempelvis friskvård och sociala aktiviteter - allt för att skapa en positiv teamkänsla bland våra medarbetare.

Vi utvecklar bostäder och samhällen i hela Sverige för alla med plats för alla. Och vi tror på att samhället, precis som vi i vår organisation, tjänar på mångfald. Vi behöver människor med olika kunskaper och erfarenheter. Tillsammans skapar vi det goda samhället.

Koncernen har varit med och format Sverige i 90 år och även om det är husen som satt sin karaktär på Sveriges samhällen och städer, hade det inte hänt om vi inte hade haft kompetenta och ansvarsfulla medarbetare. Koncernen är i en tid av optimistisk tillväxt och du kommer att ingå i ett framgångsrikt team som jobbar på en marknad med mycket goda och spännande framtidsutsikter.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Ansökan sker genom att du registrerar dig på www.badenochandclark.se samt bifogar cv och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 14 januari 2018. Har du frågor så kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annelie Alverslid på tel 020 15 18 18.

Myresjöhus är en hustillverkare som ligger i frontlinjen vad gäller utveckling och design. Det kan vi göra därför att vi ser till att knyta till oss de mest kompetenta människorna i husbranschen, dels internt som konstruktörer, designers och utvecklare, dels externt som exempelvis fristående arkitekter, som vi anlitar för att skapa vårt mångfacetterade hussortiment.

Förutom ett stort antal färdiga husmodeller kan vi erbjuda våra kunder möjligheten att ta fram ett unikt, skräddarsytt hus utifrån behov och önskemål tillsammans med någon av våra kunniga arkitekter. Under husbygget rekommenderar vi vårt trygga All Inclusive-alternativ totalentreprenad.

Koncernen som Myresjöhus ingår i, OBOS Sverige AB, är Sveriges ledande huskoncern och marknadsför, tillverkar och bygger monteringsfärdiga trähus. Verksamheten bedrivs genom varumärkena Myresjöhus, SmålandsVillan och OBOS. Årsomsättningen är drygt 3 miljarder kronor och antalet medarbetare över 1000. Sedan starten 1927 har koncernen levererat över 150 000 hus. Det finns med andra ord snart 90 års erfarenhet av att tillverka hus i vår koncern.

Huvudkontoret är beläget i Myresjö, strax utanför Vetlanda i Småland, där vi också har Europas modernaste produktionsanläggning. Vi har även produktionsanläggningar för volymhus i Vrigstad och Sundsvall.