Kvalificerad utredare till Socialförvaltningen, Norrtälje kommun

Plats
Norrtälje (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 22 december 2017
Stängs
den 21 januari 2018
Ref:
A728910
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Kvalificerad utredare till Socialförvaltningen, Norrtälje kommun

Vår verksamhetsidé bygger på Norrtälje kommuns värdegrund med invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Det gör vi bl.a. genom att utveckla digitala lösningar som gör det lättare för våra invånare att ha kontakt med socialtjänsten. Vårt arbetssätt ger förutsättningar för hög kvalitet, rättssäkerhet och att det ska vara lätt att göra rätt. 

På Socialförvaltningen arbetar ca 150 personer med råd, stöd och bistånd inom något av områdena: barn och unga, försörjningsstöd, beroende och missbruk eller arbetsmarknads- och integrationsfrågor.

Arbetsuppgifter:
Socialförvaltningen är en förvaltning i utveckling och förändring och söker nu en ersättare för Therese som valt nya utmaningar. I uppdraget ingår bl.a. att förvalta och utveckla vårt digitala kvalitetsledningssystem Fyren, ansvara för de socialjuridiska frågorna och utbilda i offentlighet och sekretess inom socialtjänstens områden. Socialförvaltningen arbetar mot högre höjder med ständiga förbättringar. I det arbetet är du en nyckelspelare i ledningsgruppen som tillsammans med avdelningscheferna utvecklar verksamheterna. 

Vi erbjuder möjlighet till distansarbete, vid behov en tillfällig bostad medan du söker ett permanent boende, årsarbetstid och engagerade kollegor.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är jurist och har gedigen kunskap inom det socialrättsliga området i kombination med hur information hanteras i en digital miljö utifrån gällande lagstiftningar. Du är utvecklingsorienterad och har god kunskap om den verksamhet som bedrivs inom socialtjänsten. Du arbetar självständigt och i grupp, har hög integritet och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Du har en relevant högskoleutbildning, jurist eller likvärdig utbildning och gärna erfarenhet från offentlig sektor.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:
Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk. 

Att jobba i Norrtälje kommun är att göra skillnad - för barn såväl som vuxna eller särskilt utsatta i samhället. Vi sätter invånaren främst och arbetar för allas lika värde! Hos oss har vi höga förväntningar! Här har vi nära till stor social gemenskap och det är enkelt att skapa goda relationer med såväl arbetskamrater som externa kontakter. Tillsammans skapar vi en utvecklande arbetsmiljö där medarbetarna får möjlighet till avancemang och utveckling. Vi har samlat kommunens attraktiva utbud av personalförmåner i medarbetarportalen Fördel Norrtälje. 

Välkommen till oss! 

Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 13 218 öar, 60 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. 

Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Anställningsform:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Arbetsgivarens referensnummer: A728910

Upplysningar lämnas av:
Annica Blomsten, förvaltningschef
Telefon: 0176-71926
E-post: annica.blomsten@ norrtalje.se

Facklig(a) företrädare
Kerstin Nilsson
Vision
Telefon: 0176-710 09
E-post: kerstin.nilsson@ norrtalje.se

Alexandra Lundholm
SSR
Telefon: 0176-71386
E-post: alexandra.lundholm@ norrtalje.se

Liknande jobb

Liknande jobb