Senior projektledare till Svenska Bostäder

Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 28 december 2017
Stängs
den 27 januari 2018
Kontakta
Allan Leveau
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

svenska_bostader.gifSenior projektledare

På Svenska Bostäder jobbar du med engagerade, prestigelösa och
hjälpsamma kollegor. Tillsammans med oss får du möjlighet att vara med och påverka morgondagens Stockholm samtidigt som du bygger din karriär och har roligt på jobbet. Vi utsågs 2017 till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Vill du vara med och bygga framtidens Campus i Stockholm-Albano?

Stockholm växer och vårt uppdrag är att förvalta och bygga nya lägenheter och studentlägenheter till alla som vill leva och studera här. Svenska Bostäder är ett av Sveriges största bostadsbolag och vi får goda omdömen från våra hyresgäster. Vi söker dig som är handlingskraftig, resultatorienterad, lyhörd och kommunikativ för en tjänst som senior projektledare.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av nybyggnation av bostäder samt erfarenhet av projektledning. Du tycker om att arbeta med utveckling av fastigheter, har goda ledaregenskaper och kunskap om samordningsansvar. Vidare strävar du efter förvaltningseffektiva samt långsiktigt hållbara lösningar med god kvalitet i alla led. Vi tror att du har utbildning från högskola och/eller universitet.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Leda arbetet i utveckling av Campus Albano

  • Verka som projektledare med ansvar för det tekniska, ekonomiska, kvalitets- och miljöresultatet av nybyggnationen i området

  • Svara för att tekniska lösningar i byggprocessens samtliga skeden genomförs enligt gällande lagar, förordningar och krav samt interna regler

  • Svara för arbetsmiljöfrågor i projekt enligt delegation

  • Svara för ekonomin för i projektet

  • Ansvara för kontakt med Stadsbyggnadskontoret och övriga myndigheter

  • I slutskedet bevaka så att besiktningsanmärkningar blir åtgärdade samt drift- och underhållsinstruktioner och relationshandlingar för bygg- och markarbeten upprättas 

  • Delta i revidering av de interna byggtekniska reglerna

  • Bevaka fel under garantitiden

  • Samarbeta med Akademiska Hus

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och dina drivkrafter. Det är viktigt att du har ett positivt förhållningssätt, är handlingskraftig och tycker om att arbeta mot uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. Du är lyhörd och lyssnar på din omgivning samtidigt som du är kommunikativ. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift.

Svenska Bostäder bildades 1944 och ägs av Stockholms stad. Hos oss bor 55 000 stockholmare i någon av våra drygt 26 000 hyreslägenheter. Vi äger och förvaltar cirka 4 000 kommersiella lokaler. Vi är cirka 300 medarbetare och har vårt huvudkontor i Vällingby city. Svenska Bostäder är ett av Sveriges största bostadsbolag och har varit en central aktör i skapandet av det svenska folkhemmet. I över 70 år har vi haft en aktiv roll i byggandet och förvaltandet av bostäder och lokaler i Stockholm.

Kontaktperson
Allan Leveau
Nybyggnadschef
08-50837150
allan.leveau@svenskabostader.se

Liknande jobb

Liknande jobb