Biträdande enhetschef till Nacka kommun, enheten för bygg och anläggning

Rekryterare
Nacka kommun
Plats
Nacka (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 3 januari 2018
Stängs
den 28 januari 2018
Ref:
2017/680
Kontakta
Peter Skogberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Bitr_enhetschef_nacka.gif

Biträdande enhetschef till enheten för bygg och anläggning!

Nacka kommun, enheten för bygg och anläggning

Enheten för bygg och anläggning har ansvar för kommunens egen produktion av byggnader för välfärdsändamål samt allmänna anläggningar som gator, parker och byggnadsverk. Merparten av verksamheten ligger inom kommunstyrelsens ansvar, men även större investeringar för övriga nämnder genomförs av enheten. Uppdraget drivs i nära samspel med ett flertal enheter i Nackas starka tillväxt, primärt i samverkan med exploateringsverksamheten.

Nu söker vi biträdande enhetschef till enheten för bygg och anläggning med ansvar för bygg-sidan och byggandet av välfärdsfastigheter i kommunen. Enhetens byggverksamhet ligger inom kommunstyrelsens ansvar, medan anläggningsverksamheten ligger inom natur- och trafiknämndens ansvar. Uppdraget drivs i nära samspel med andra enheter, främst fastighetsförvaltning och exploateringsenheterna.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en biträdande enhetschef som med stort engagemang för ett säkert, miljömässigt och hållbart byggande leder kommunens uppförande av byggnader för välfärdsändamål under de kommande expansiva åren. I uppdraget ingår att styra, leda och utveckla arbetet inom bygg-gruppen tillsammans med enhetschef. En viktig uppgift blir också att bidra till att utveckla synergier i de delar som disciplinerna husbyggnad och anläggning har gemensamt, såsom inköp, projektuppföljning och samarbete med externa aktörer till exempel via strategisk partnering.

Du har ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar. Du rapporterar till enhetschefen och ingår i den gemensamma chefsgruppen inom enheten för bygg och anläggning.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lämplig akademisk utbildning inom byggområdet, exempelvis civilingenjör inom väg och vatten, samhällsbyggnad eller motsvarande. Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation är meriterande. Erfarenhet av projektledning och samverkan såsom strategisk partnering krävs för att nå framgång i rollen. Du har gedigen erfarenhet av att leda en verksamhet med goda resultat. Du har förmågan att skapa ständiga förbättringar, hållbart medarbetarengagemang och ger förutsättningar för medarbetarna att utvecklas i sina roller. Du ser till helheten, är proaktiv och drivande samt har god förmåga att skapa förtroendefulla samarbeten.

Vi erbjuder 
Möjlighet att jobba hemma, tillgång till motionslokal i Nacka stadshus, friskvårdstimme och friskvårdsersättning samt växling av semesterersättning mot fler semesterdagar.

Om tjänsten
Tjänsten är tillsvidareanställning med ett chefsförordnande, start enligt överenskommelse.
Löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag den 28/1.

Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Nacka växer och bygger stad. Vi är en öppen, enkel och smart kommun som präglas av valfrihet, effektivt resursutnyttjande och dialog med medborgarna. Mångfald och öppenhet är viktiga ledstjärnor i kommunen där stadens puls möter hav och skog och där människor kan förverkliga sina drömmar. Vi ska vara bäst på att vara kommun och behöver de bästa medarbetarna för att tillsammans uppnå den ambitionen. 

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Antal lediga befattningar: 1
Land: Sverige
Referensnummer: 2017/680

Kontakt

  • Peter Skogberg, Enhetschef tf, 087189216

Facklig företrädare

  • Tina Edén,Sveriges Ingenjörer, 087189488
  • Yvette Forssmark, Vision, 08 718 91 68
  • Love Edenborg, Sveriges arkitekter, 087187916

Publicerat: 2017-12-20
Sista ansökningsdag: 2018-01-28

Liknande jobb

Liknande jobb