Gruppchef till markgruppen - Nacka kommun

Rekryterare
Nacka kommun
Plats
Nacka (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 3 januari 2018
Stängs
den 28 januari 2018
Ref:
2017/653
Kontakta
Kersti Hedqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

gruppchef_nacka.jpg

Gruppchef till markgruppen!

Nacka kommun, enheten för fastighetsförvaltning

Enheten för fastighetsförvaltning ansvarar för att säkra lokaltillgång för de verksamheter Nacka kommunen bedriver samt utveckling, förvaltning och drift av egenägda fastigheter. Enheten ansvarar också för bostadsförsörjning för de som bedöms ha behov av kommunen. Enheten handlägger ärenden rörande tomträtt och arrende och hanterar köp och försäljning av mark.

Vill du vara med och utveckla Nackas eget ägande av mark? Vi söker nu en chef för markgruppen som har ansvar för att långsiktigt förvalta den egna marken, företräda naturvården i planprocesser och utredningar, bilda naturreservat, säkra markanvändningen på kort och lång sikt och hantera köp och försäljning av mark.

Arbetsbeskrivning
Som chef för markgruppen ansvarar du för gruppens medarbetare, ledning och fördelning av arbetet. Du företräder Nacka kommun som markägare i relation med externa aktörer och internt inom organisationen. Du har personal- och budgetansvar.

Kvalifikationer
- Lantmätare, fastighetsjurist eller motsvarande. 
- Förhandlingsvana 
- Kunskap om fastighetsjuridik är meriterande. 
- Mycket god svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person har du god ledarförmåga och förståelse för den politiska styrningen. Du är flexibel och kan hitta vägar fram i komplexa sammanhang. Vi förutsätter att du är driven och affärsmässig och vill jobba i en organisation med högt tempo. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt.

Vi erbjuder 
Möjlighet att jobba hemma, tillgång till motionslokal i Nacka stadshus, friskvårdstimme och friskvårdsersättning samt växling av semesterersättning mot fler semesterdagar.

Om tjänsten
Tillsvidareanställning på heltid med ett chefsförordnande.
Löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag den 28/1.

Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Nacka växer och bygger stad. Vi är en öppen, enkel och smart kommun som präglas av valfrihet, effektivt resursutnyttjande och dialog med medborgarna. Mångfald och öppenhet är viktiga ledstjärnor i kommunen där stadens puls möter hav och skog och där människor kan förverkliga sina drömmar. Vi ska vara bäst på att vara kommun och behöver de bästa medarbetarna för att tillsammans uppnå den ambitionen. 

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Antal lediga befattningar: 1
Land: Sverige
Referensnummer: 2017/653

Kontakt

  • Kersti Hedqvist, Enhetschef, 08 7189219

Facklig företrädare

  • Anna Herrström, Naturvetarna, 08 718 96 19
  • Tina Edén,Sveriges Ingenjörer, 087189488
  • Yvette Forssmark, Vision, 08 718 91 68

Publicerat: 2017-12-20
Sista ansökningsdag: 2018-01-28

Liknande jobb

Liknande jobb