Fastighetsvärderare till Värderingsbyrån

Plats
Kristianstad (Kommun), Skåne
Annonserat
den 10 januari 2018
Stängs
den 31 januari 2018
Kontakta
Jonas Österbo
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Fastighetsvärderare

Arbetsgivare: Värderingsbyrån i Syd AB
Rekryteringsområde: Tjänstemän
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Övrigt
Ort: Kristianstad
Platser: 1
Sista ansökningsdag: 2018-01-31

 

Företagspresentation
Värderingsbyrån kan erbjuda dig fastighetstjänster i hela södra Sverige. Vi är specialiserade på värdering och analys, men kan även erbjuda tjänster och rådgivning inom bostadsrättsbildning och hyressättning. Våra kunder finns såväl inom den privata som offentliga sektorn. Merparten av vår verksamhet utgörs av värdering av alla fastighetstyper – från skog och lantbruk till kommersiella objekt och ersättningsfrågor. Med våra kontor i Kalmar, Växjö, Klippan, Göteborg och Kristianstad så kan vi täcka hela södra Sverige. Välkommen att läsa mer om oss:  www.varderingsbyran.se

Vi söker en fastighetsvärderare med placering i Skåne  

Vill du bli en av oss?

VI ERBJUDER
Våra medarbetare är auktoriserade av branchorganisationen Samhällsbyggarna och har lång erfarenhet av värdering. Genom vår lokala kännedom om fastighetsmarknaden kan vi även stå till tjänst med rådgivning och service vid förändringar i ett fastighetsinnehav.

Vi är en platt organisation med högt i tak och nära till beslut. Det är en kultur som inbjuder till egna idéer och förslag och där du som anställd förväntas ta ett eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi har flera intressanta uppdrag och erbjuder möjligheter till både personlig och professionell utveckling.

Vår verksamhet fortsätter att växa och behöver nu förstärkas med ytterligare en fastighetsvärderare. Du kommer att både på egen hand och tillsammans med dina blivande kollegor driva olika uppdrag inom fastighetsvärdering och agerar som en professionell rådgivare gentemot dina kunder, vilka finns såväl inom den privata som offentliga sektorn.  

VI SÖKER
Vi söker dig som har högskoleutbildning som civilingenjör med inriktning mot fastighetsekonomi, Lantmäteri eller annan högskoleutbildning med relevant inriktning samt erfarenhet av fastighetsvärdering. Är du dessutom auktoriserad fastighetsvärderare är detta extra meriterande men inget krav.

Du har god kännedom om fastighetsmarknaden och är insatt i fastighetsrättsliga frågeställningar. Du behöver ha ett konsultativt och självständigt arbetssätt med förmåga att vara lyhörd för uppdragsgivarens behov men ändå ha hög integritet i din profession.

Vi ser gärna att du som person är noggrann, prestigelös och utvecklingsorienterad i ditt arbete. Utöver det är du analytisk, kommunikativ, mål- och resultatorienterad.

För att komma till din rätt hos oss förväntar vi oss att du har god samarbetsförmåga, hög social kompetens och gott omdöme. Du upprättar dagligen skriftliga underlag så du behöver ha en välutvecklad färdighet i att formulera dig väl i tal och skrift på svenska och på ett pedagogiskt sätt kunna förklara komplexa frågor. Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och att du passar in i gruppen.

INTRESSERAD?
Tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.  Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida. Har du frågor så är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jonas Österbo och nås på 0768-99 85 77 eller på jonas.osterbo@unikresurs.se

Väl mött!

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!