Digital utvecklare till Myndigheten för Arbetsmiljökunskap

Plats
Gävle (Kommun), Gävleborg
Annonserat
den 11 januari 2018
Stängs
den 24 januari 2018
Kontakta
Sara Enebrink

Digital utvecklare till Myndigheten för Arbetsmiljökunskap

För att stärka det nationella och internationella arbetsmiljöarbetet med syfte att förebygga arbetsrelaterad ohälsa och att minska sjukfrånvaron har regeringen beslutat att inrätta Myndigheten för arbetsmiljökunskap. Den nya myndighetens uppdrag är att sammanställa och tillgängliggöra kunskap om arbetsmiljö för att stödja det praktiska arbetsmiljöarbetet på arbetsplatserna och bidra till ett hållbart arbetsliv. Uppdraget omfattar också att utvärdera genomförande och effekter av arbetsmiljöpolitiken, samt att arbeta med frågor kopplade till företagshälsovård. Den nya myndigheten planerar att starta sin verksamhet den 1 juni 2018 med placering i Gävle. Initialt kommer myndigheten att ha ca 20 medarbetare organiserade i enheterna Analys och projekt, Kommunikation samt Verksamhetsstöd. Generaldirektör utses av regeringen under våren 2018.

Placering: 
Gävleborgs län, Gävle

Bransch: 
IT, data, Kontor, Administration, Kvalitet och miljö

Antal tjänster: 
1

Ansvarsområden
Till kommunikationsenheten söker vi nu en digital utvecklare. Som digital utvecklare kommer du arbeta tillsammans med analytiker och kommunikatörer med att bygga upp och ge stöd i myndighetens digitaliseringsarbete och uppbyggnad av system för digitalt lärande. Myndigheten i arbetsmiljökunskap kommer att bygga upp digitaliserade verksamhetsprocesser och verksamhetsstöd, dels för myndighetens externa och interna arbete, dels för kunskapsförmedling.

För att effektivt kunna tillgängliggöra rapporter, riktlinjer och rekommendationer kommer stort fokus att läggas på digitala tjänster och digital användning av kunskapsunderlag och metoder för lärande via en egen digital informationsplattform. För att få en väl fungerande och effektiv verksamhet inom t.ex. projektarbete och kommunikation kommer myndighetens verksamhet att vara digitaliserad fullt ut. Arbetet blir både strategiskt och operativt.

Kvalifikationer
Vi söker dig med akademisk utbildning inom systemvetenskap eller likvärdig relevant utbildning och med stor kunskap inom digitalisering och IT.  

Du har erfarenhet av att bygga upp digitala processer, verktyg och metoder och sökfunktioner för kunskapsunderlag och lärande. Du har lätt att uttrycka dig på både svenska och engelska.

Vi ser det som meriterande om du har kunskap i minst ett programmeringsspråk och erfarenhet av arbete i en projekt- och kunskapsorganisation.

Personliga egenskaper
Som person söker vi dig som är kreativ men samtidigt strukturerad och har en mycket god samarbetsförmåga. Rollen ställer krav på att du ska kunna arbeta självständigt och samtidigt kunna samordna i komplexa sammanhang. Vi söker dig som  har förmåga att driva en process och slutföra saker.

Vi värdesätter en bred bakgrund erfarenhetsmässigt för att vidga myndighetens perspektiv och öka gruppens gemensamma kompetens. Här avses såväl personliga erfarenheter och kunskaper som arbetslivserfarenhet. Myndigheten tillämpar sex månaders provanställning.

Ansökan och kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar Myndigheten för arbetsmiljökunskap med Experis.

Om du har frågor kring rekryteringen, vänligen kontakta rekryteringskonsult Sara Enebrink på telefonnummer 070-854 30 43
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kontakten med dig som söker ber vi att du skickar din ansökan via länken i denna annons senast 24 januari 2018. Vi tar inte emot ansökningar som kommer via e-post.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.