Teknisk förvaltare till Max

Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 22 februari 2018
Stängs
den 28 mars 2018
Ref:
3723564739
Kontakta
Jennica Klaman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Max söker en Teknisk förvaltare 
Teknisk Förvaltare - Fasticon Kompetens AB

Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och den enda rikstäckande hamburgerkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Max vill bli världens bästa hamburgerkedja och vägen dit är att göra världen lite godare. Både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Max har påbörjat en klimatomställning av menyn med fler gröna burgare. Målet är att var tredje beställning ska vara något annat än rött kött år 2020. Kedjan har ca 125 restauranger, varav ca 115 i Sverige och sysselsätter ca 4500 medarbetare. Max omsatte för cirka 3 miljarder 2017.

Teknisk förvaltare
Bli en del av vår expansion i Norden och Europa. Vi erbjuder dig ett spännande jobb hos ett familjeägt företag som drivs av ett hållbart tänkande. Både när vi serverar burgare, bygger restauranger och anställer medarbetare. 

Tjänsten
Fastighetsavdelningen på Max består i huvudsak av tre ben: etablering, projektledning och förvaltning. Företaget har egenägda restauranger i Sverige, Norge och Polen. I rollen som teknisk förvaltare på Max får du jobba brett och strategiskt. Du kommer att initiera, planera och leda projekt samt ha ansvar för ekonomi, uppföljning och kvalitetssäkring. Tillsammans med ytterligare en förvaltare så ansvarar ni i samarbete med den lokala restaurangchefen för samtliga av våra fastigheters (restaurangers) tekniska underhåll i Sverige och Norge. I ditt uppdrag ingår det även att utbilda och stötta restaurangcheferna i det dagliga förvaltningsarbetet på restaurangen. Du ingår i ett väl sammansvetsat team av förvaltare, byggprojektledare och etablering där NMI är skyhögt och medarbetarna trivs mycket bra. På sikt finns det stora möjligheter för dig att ta ett chefsansvar för den tekniska förvaltningen. Då tjänsten innebär resande ingår tjänstebil. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Driva och följa upp projekt
 • Ansvara för centralavtalen
 • Utbilda och stötta restaurangchefer i det dagliga förvaltningsarbetet
 • Följa upp myndighetskrav, exempelvis OVK och sotning
 • Aktivt arbeta med energiuppföljning
 • Kontrollera fakturor

Kvalifikationer

 • Eftergymnasial utbildning inom teknisk fastighetsförvaltning/bygg/VVS alternativt motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
 • Flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
 • Förståelse för fastigheters uppbyggnad, tekniska installationer och dess funktion
 • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
 • Körkort är ett krav
 • Kunskaper inom ventilation är meriterande

Personliga egenskaper
I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att du ska trivas och lyckas i rollen så behöver du vara driven, självgående och aktivt söka nya lösningar. Vi söker dig som är initiativtagande och tar ansvar för ditt arbete, är strukturerad och självständigt driver ditt arbete vidare. Du är smidig i din kommunikation och uttrycker dig väl, både i tal och skrift. Som person är du serviceinriktad och samarbetar bra tillsammans med andra människor. Du ser resor som en naturlig del i jobbet.

Vi erbjuder dig en roll med ett övergripande ansvar, där du får arbeta självständigt i ett framgångsrikt bolag med stora expansionsplaner. Att du kommer till ett väldigt trevligt gäng med 100% NMI gör ju inte saken sämre!  

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar MAX Burgers AB med Fasticon Kompetens. För att söka tjänsten registrerar du CV och ett personligt brev på www.fasticonjobb.se 

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt dock senast den 28 mars. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jennica Klaman på 073-415 43 22 alternativt jennica.klaman@fasticonkompetens.se.