Servicetekniker till YASKAWA Nordic AB

Plats
Jönköping (Kommun)
Annonserat
den 23 februari 2018
Stängs
den 25 mars 2018
Kontakta
Marie Johansson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Servicetekniker

Arbetsgivare: Yaskawa Nordic AB Motoman
Rekryteringsområde: Tjänstemän
Uppdragstyp: Rekrytering
Område: Teknik
Ort: Jönköping
Platser: 1
Sista ansökningsdag: 2018-03-16


SERVICETEKNIKER
YASKAWA Nordic AB är ett av Nordens största systemhus för robotiserade automationslösningar. Företaget grundades på 70-talet i Torsås och är idag en del av Japanska YASKAWA Electric Corporation, en av världens ledande tillverkare av industrirobotar, el- och servomotorer, med över 360 000 MOTOMAN-robotar installerade över hela världen. YASKAWA erbjuder automations- och robotlösningar för i stort sett alla branscher och användningsområden.

Yaskawa Electric Corporation i Japan har beslutat att investera i sin anläggning i Torsås, vilket är mycket positivt för hela verksamhet i Norden. Vi behöver förstärka avdelningen After Sales i Jönköping med en servicetekniker.

Som servicetekniker arbetar du med serviceuppdrag hos våra kunder innehållande felsökning, åtgärd, underhållsservice samt support via telefon. Arbetet innefattar också robotprogrammering, PLC programmering, reparationer och underhåll av anläggningar hos våra svenska kunder i nära samarbete med marknad- och produktavdelningen. Du ger även support till våra systerföretag som finns i Europa och andra delar av världen. Vidare ska du även arbeta kontinuerligt med att identifiera och tillvarata försäljningsmöjligheter.

Hos oss får du arbeta i ett innovationsföretag i framkant och med ett arbete som innebär breda kontaktytor, stimulerande- och varierade arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har ett stort engagemang och teknikintresse. Du är flexibel, kreativ och ansvarstagande samt har förmåga att hantera många uppgifter samtidigt. Vidare är du utåtriktad och har ett kundorienterat förhållningssätt. Du har förmåga att arbeta systematiskt och strukturerat samt är bra på att dokumentera och presentera ditt arbete.

Vi ser att du har automationskompetens (EI, PLC, Styr&regler, säkerhet) och erfarenhet av robotar gärna Motoman samt drift och underhåll av dessa men det är inget krav. Det är meriterande om du har god kännedom om maskindirektivet och CE-märkning.

För tjänsten ser vi att du har teknisk högskoleutbildning eller adekvat YH-utbildning, motsvarande erfarenhet med fördjupning inom automation alternativt teknisk gymnasieutbildning och lång yrkeserfarenhet. Du måste också kunna kommunicera muntligt och skriftligt på både svenska och engelska samt inneha B-Körkort.

Om du har hög motivation och uppskattar att arbeta med människor med olika kultur och bakgrund har vi en spännande, stimulerande och utmanande arbetsplats att erbjuda.

Övrigt
Tillsvidareanställning, 100%. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Placeringsort är Jönköping. Beredskap förekommer.

Ansökan
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen.

Ansvarig rekryterare är Marie Johansson och nås på 0700-911403 eller på marie.johansson@unikresurs.se

Väl mött!

 

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!