Asset Manager till Storebrand Fastigheter

Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 5 mars 2018
Stängs
den 7 april 2018
Kontakta
Vanessa Personne
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Asset Manager 

Asset Manager - Fasticon Kompetens AB

Storebrand Fastigheter AB är ett dotterbolag till Storebrand Asset Management och en del av den norska Storebrandkoncernen. Vi förvaltar en fastighetsportfölj för två av koncernens livförsäkringsbolag, SPP Pension & Försäkring och Euroben samt för externa institutionella kunder. Mandatet är ca 12 miljarder SEK.

Vill du vara en del av vår fortsatta expansion och ingå i en koncern som är en av de ledande inom kapitalförvaltning i Norden? 

Tjänsten
Storebrand Fastigheters fastighetsportfölj växer och vi behöver nu stärka upp teamet med ytterligare en kollega.

Som Asset Manager på Storebrand Fastigheter ingår du i ett engagerat och affärsdrivet team med en gemensam passion för fastigheter och affärer. Som Asset Manager ansvarar du för att förvalta och utveckla vår kontorsportfölj som idag består av sju fastigheter. Våra kontorsfastigheter finns i Stockholm, Malmö, Uppsala och Karlstad. I din roll kommer du att vara delaktig i att ta fram förvaltningsstrategi, affärsplaner och budget för din portfölj. Du utgår från fina lokaler i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter:

 • Analysera och följa upp fastigheternas resultat och avkastning mot uppsatta mål
 • Styra och utveckla samarbetet med driftentreprenören
 • Initiera och driva fastighetsprojekt
 • Uthyrning och hyresförhandling
 • Löpande hyresgästkontakt och kunddialog

Kvalifikationer:

 • Akademisk utbildning är ett krav
 • Några års erfarenhet av kommersiell förvaltning i första hand kontor
 • Vana att hantera hyresgästanpassningar och mindre projekt
 • Kunskap om den kommersiella hyresmarknaden
 • Erfarenhet av hyresförhandling och hyresjuridik
 • Erfarenhet av att arbeta med kundrelationer
 • Körkort

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Du är trygg i dig själv och tar ansvar för din arbetsuppgift samt strukturerar upp och planerar ditt arbetssätt. Du är en person som får energi av att ta egna initiativ och driva dina processer i mål och nå resultat. Du är smidig i din kommunikation och en tydlig kravställare. Då arbetet innebär många olika kontaktytor krävs det att du är en utåtriktad och lyhörd relationsbyggare som ser samarbete som en viktig del av yrkesrollen. Andra egenskaper vi värderar högt är uthållighet och ett starkt driv.

Om Storebrand Fastigheter
Vi erbjuder dig en organisation med högt i tak och snabba beslutsvägar där initiativ och nya idéer uppmuntras. Du kommer att bli en viktig pusselbit i en del av den totala affären och får möjlighet att forma ditt arbete. Storebrand Fastigheter arbetar med att förvalta en realinvesteringsportfölj med målet att leverera långsiktigt god avkastning till våra kunder där hållbart och ansvarsfullt ägande är givna hörnstenar. Detta arbete gör du tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor. 

Välkommen med din ansökan
Om du tycker att tjänsten som Asset Manager passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Storebrand Fastigheter med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande, sista ansökningsdatum är dock 7 april 2018. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Vanessa Personne på vanessa.personne@fasticonkompetens.se eller på 072-389 99 72.