Lease Manager till Clas Ohlson

Rekryterare
Clas Ohlson
Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 9 mars 2018
Stängs
den 29 april 2018
Ref:
3741284799
Kontakta
Jennica Klaman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Lease Manager till Clas Ohlson 
Lease Manager - Fasticon Kompetens AB

Clas Ohlson - den moderna hem- och järnhandeln - fortsätter att växa. Vi älskar att hitta smarta och praktiska lösningar. Att hjälpa, och att dela med oss. En stark laganda och viljan att göra bra affärer går som en röd tråd genom hela företaget, på alla våra marknader. Oavsett om du går till Clas Ohlson för att arbeta eller för att hitta kreativa lösningar och produkter vi vill att du ska gå hem med en riktigt bra känsla och viljan att komma tillbaka i många år framöver. Vår kontinuerliga expansion skapar en bra arbetsplats och en värld av utvecklingsmöjligheter.

Clas Ohlson söker Lease Manager för svenska marknaden
Vill du vara med på en förändringsresa och bli en del av ett kompetent och tight team med stora utvecklingsmöjligheter? Clas Ohlson växer och behöver förstärka teamet med en Lease Manager!

Tjänsten
Som Lease Manager ansvarar du för att hitta nya attraktiva lägen för våra butiker och lokaler samt för förhandling och omförhandling av hyreskontrakt. Arbetet utförs i linje med företagets fastställda riktlinjer för etablering och affärsplaner. Du samarbetar nära med Expansion Manager, landschef och regioncheferna. Du rapporterar till Expansion Manager och utgår från fräscha fina lokaler mitt i city. 

Dina arbetsuppgifter

 • Driva, förhandla och kvalitetssäkra hyreskontrakt
 • Delta i möten med fastighetsägare och byggmöten samt identifiera och hantera avvikelser i processen
 • Besöka och utvärdera nya butikslägen
 • Upprätta och säkerställa tidsplaner för enskilda projekt inom ansvarsområdet
 • Ta fram beslutsunderlag för kommande beslut i etableringsrådet
 • Utveckla och implementera Clas Ohlsons affärsplan och marknadsstrategi

Kvalifikationer

 • Akademisk examen alternativt motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
 • Flera års erfarenhet inom förhandling av hyreskontrakt och butiksetablering
 • Mycket bra kommunikationsförmåga i tal och skrift, svenska som engelska
 • Erfarenhet från att leda och driva projekt inom detaljhandel är starkt meriterande
 • Juridisk bakgrund och kunskaper inom fastighetsfrågor (bygg/teknik) är meriterande

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen ser vi att du är initiativtagande, affärsmässig och driver dina projekt till avslut med din övertygande och beslutsamma förmåga. Som person är du lojal, prestigelös och kan strukturera upp ditt arbete på ett effektivt sätt. I ditt dagliga arbete kommer du ha hand om många olika kontaktytor vilket förutsätter att du är utåtriktad, serviceminded och trivs med att skapa kontakt och underhålla relationer. För rätt person med goda ledaregenskaper finns stora möjligheter till utveckling inom bolaget och att på sikt axla större ansvar. Du ser resor i tjänsten som en naturlig del av arbetet. 

Vi erbjuder
På Clas Ohlson får du möjligheten att ingå i ett framgångsrikt företag med familjär stämning, med ett tight team av kompetenta och engagerade medarbetare. Det är högt i tak och du får vara med och forma din roll och även påverka Clas Ohlsons resa mot framtiden! 

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Lease Manager passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Clas Ohlson med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande, sista ansökningsdag är dock den 29 april.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jennica Klaman på jennica.klaman@fasticonkompetens.se eller på 073-415 43 22.