Drifttekniker till Kronoberg

Plats
Stockholm (Kommun)
Annonserat
den 22 mars 2018
Stängs
den 8 april 2018
Kontakta
Magnus Pettersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Välkommen till en värd full av möjligheter!

Specialfastigheter är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag. Vi är ett statligt ägt bolag som äger, förvaltar och utvecklar unika fastigheter som kännetecknas av säkerhet i framkant. Vår affärsmässiga och framåtriktade företagskultur bygger på säkerhet, närhet, långsiktighet och samverkan.

Vår organisation bygger på tre affärsområden – Kriminalvård, Försvar och rättsväsende samt Institutionsvård och övriga specialverksamheter. Fastighetsinnehavet har en lokalyta på drygt 1,1 miljoner kvadratmeter med ett marknadsvärde som uppgår till cirka 24 miljarder kronor. Vi är drygt 140 medarbetare och huvudkontoret är delat mellan Linköping och Stockholm. Utöver det har vi kontor i Lund, Göteborg, Örebro och Sundsvall.

Arbetsuppgifter 
Vi söker nu två drifttekniker till Kronoberg. 
Som drifttekniker är du ansvarig för den dagliga tillsynen och skötseln av våra fastigheter. 
Samarbete med kunder såväl som med förvaltare, kollegor och entreprenörer utgör en central del av arbetet. Du ansvarar även för det felavhjälpande underhållet samt ibland också för mindre planerat underhåll och hyresgästanpassningar. En annan del av arbetet består i att följa upp mediaförbrukningen och utföra driftoptimerande åtgärder. Även arbete med olika uppföljningar, analyser och sammanställningar kring media, myndighetskrav och diverse besiktningar för hela eller delar av företaget kan förekomma. Tillsammans med din chef, förvaltaren, är du delaktig i arbetet med din enhets budget och affärsplan. Som drifttekniker är du Specialfastigheters ansikte utåt och det är främst du som har möjlighet att underlätta våra kunders vardag.

Kvalifikationer 

  • Du har driftteknikerutbildning eller likvärdig kompetens från fastighetsbranschen
  • Du har erfarenhet av professionellt kundbemötande 
  • Fastigheternas tekniska system kräver att du har goda IT-kunskaper 
  • Du har goda kunskaper inom framför allt el, styr och regler samt VVS 
  • Körkort för personbil är ett krav 

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter. Du är en person med driv och engagemang som nu vill pröva något nytt för att utvecklas ytterligare. För att trivas i rollen måste du kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Arbetet ställer höga krav på integritet och social kompetens. Utöver detta är du ansvarsfull, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Flexibilitet och lyhördhet är också egenskaper som ska stämma väl överens med din personlighet. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Placering 
Din placeringsort kommer att vara Kronoberg Stockholm.

Tillträde 
Enligt överenskommelse.

Ansökan 
Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 8 april 2018.

I och med att våra hyresgäster bedriver säkerhetsklassad verksamhet och med hänsyn till våra egna höga krav på säkerhet så utför vi en särskild säkerhetsbedömning genom att ta del av utdrag från Polisens belastningsregister samt kompletterar med en säkerhetsintervju. Utöver detta kräver en del av våra kunder i vissa fall en säkerhetsbedömning enligt Säkerhetsskyddslagen (1996:627) §11. Vi genomför även drogtest genom vår företagshälsovård innan anställning.

Fackliga företrädare
Akademikerföreningen, Marie Ahlström, tel. 010-788 62 30
Ledarna, Lena Brundin, tel. 010-788 63 30
Unionen, Anders Axelsson, tel. 010-788 62 82
SEKO, Roger Törngren, tel. 010-788 62 78

Kontaktpersoner
Magnus Pettersson
Förvaltare
010-788 62 97
magnus.pettersson@specialfastigheter.se

Carin Höglund-Kennberg
HR-generalist
010-788 63 63
carin.hoglund-kennberg@specialfastigheter.se

Liknande jobb

Liknande jobb