VD till Senecta, Nybrogatan i Stockholm

Rekryterare
Senecta
Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 22 mars 2018
Stängs
den 21 april 2018
Kontakta
Amanda Axelsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

ÄR DU SENECTAS NYA VD?
Vill du vara med och skapa ett säkrare samhälle och leverera utöver marknadens standard? Senecta Security erbjuder marknadsledande och skräddarsydda system inom styr- och säkerhetsoptimering. De omsätter idag kring 50 miljoner men har betydligt högre omsättningsmål än så. Har du tidigare lyckats bygga upp och omvandla små bolag till stora? Är du sugen på att göra om denna resa och samtidigt få bidra till samhällsnytta? Då har du nu chansen att ta dig an rollen som Senectas nya VD!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en VD till Senecta Security AB och kontoret på Nybrogatan i Stockholm.

Senecta Security AB grundades 1989 och är idag en Sverigetäckande leverantör av styr- och säkerhetsoptimering. Deras framgång baseras bland annat på förmågan att återanvända befintlig styr- och säkerhetsteknik i nya integrerade system. Senectas målsättning är att erbjuda medelstora och större objekt funktioner som ger påtagliga fördelar utöver normal standard inom styr- och säkerhetsområdet. Dessa fördelar blir särskilt intressanta i objekt med stor personalstyrka, många avdelningar och flexibla arbetstider.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Senecta.

ARBETSUPPGIFTER
Grundaren och ägaren av Senecta kommer fortsatt vara aktiv i bolaget men vill framåt lägga fullt fokus på att hitta tillväxt och lönsamhet inom nya områden och på nya marknader. Han söker därför en VD som vill vara med och genomföra denna starka tillväxtresa med huvudfokus på att driva den dagliga verksamheten framåt.

Senecta omsätter idag 50 miljoner och är ca 30 anställda. Huvudkontoret ligger på Nybrogatan där ekonomi, sälj och ledning sitter, men de har även en lokal på Sibyllegatan där IT sitter samt på Liljeholmen som samtliga tekniker utgår ifrån.

Som VD kommer ditt huvudansvar ligga på leda organisationen och samtidigt medverka till bolagets fortsatta utveckling och förädling. Du kommer att ansvara för samtliga medarbetare på alla kontor och rapportera direkt till ägare/grundare.

Tjänsten passar dig som har gjort liknande resa tidigare och vet vad arbetet innebär. Du känner en stark tro på vad Senecta står för och en motivation och vilja till att få bolaget att gå från 50 miljoner i omsättning till betydligt högre nivåer.

VI SÖKER DIG SOM

  • Har en relevant universitets- eller högskoleexamen
  • Har arbetat som VD med totalansvar och drivit bolag med stark tillväxt och lönsamhet från grunden
  • Är obehindrad i det svenska och det engelska språket i både tal och skrift

Som person är du en stark ledare där du motiverar din personal genom råd, stöd och möjligheter till utveckling. Du identifierar och utvecklar positiva och medryckande visioner för organisationens framtida potential. Du har även en företagaranda och kommersiellt tänkande där du hela tiden håller dig uppdaterad om konkurrenter och marknadstrender.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Nybrogatan

  • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör Amanda Axelsson.

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Senectas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Senecta Security här