Fastighetsingenjör till SGA Fastigheter 

Rekryterare
SGA Fastigheter
Plats
Globen, Stockholm
Annonserat
den 28 mars 2018
Stängs
den 29 april 2018
Ref:
3694525095
Kontakta
Camilla Engström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Fastighetsingenjör med bred fastighetskompetens till SGA Fastigheter 
Fastighetsingenjör med bred fastighetskompetens - Fasticon Kompetens AB

Stockholm Globe Arena Fastigheter AB (SGA Fastigheter) ägs till 100 procent av Stockholm Stadshus AB, Stockholms stad. Huvuduppdraget för SGA Fastigheter är att äga, förvalta och utveckla arenorna i Globenområdet. Det innebär bland annat att vi tillhandahåller lokaler och anläggningar för evenemang samt deltar aktivt i samarbeten med andra aktörer för att öka Globenområdets attraktionskraft och förser arrangörerna med arenor som möter framtidens behov inom idrotts- konsert och företagsverksamhet. Verksamheten omfattar Tele2 Arena, Ericsson Globe inklusive SkyView, Hovet, Annexet samt nöjesdestinationen Tolv Stockholm. Arenorna hyrs ut på långsiktiga hyresavtal till Stockholm Live AB som bedriver evenemangsverksamheten i arenorna.

Nu söker vi dig som arbetar som Drifttekniker eller motsvarande och som vill utvecklas i ditt arbete. Arbetet innebär att vara fastighetsingenjör med en bred fastighetskompetens inom alla kompetensområden. Istället för att arbeta med geografiska ansvarsområden arbetar våra fastighetsingenjörer med alla våra arenor samtidigt som var och en har ansvar för ett tekniskt område.

Utöver en bred kompetens ser vi gärna att du har lite mer kompetens inom något av områdena brandlarms- och sprinklersystem, elsystem eller styr- och regler.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Löpande tillsyn, skötsel och rondering
  • Reparationer, felavhjälpande samt planerat underhåll
  • Energieffektivisering samt optimering av de tekniska systemen
  • Beredskap samt jour på plats vid evenemang enligt schema
  • Ansvar för ett kompetensområde, t.ex. el, styr- & regler, vvs, kyla, brand
  • Ansvara för utveckling inom ditt område dvs initiera förstudier och ta fram beslutsunderlag för kommande investeringar
  • Göra kostnadsbedömningar och ansvara för att beslutade underhålls- och investeringsprojekt inom ditt ansvarområde planeras och genomförs
  • Medverka vid upphandling av konsulter och entreprenörer enligt LOU samt att du är väl bekant med entreprenadjuridik som t.ex AB/ABT/ABK

Din erfarenhet och person:
Vi vill att du har minst 5 års yrkeserfarenhet av fastighetsförvaltning samt relevant utbildning med kompetens att kunna hantera vvs, el, lås, kyla, storkök, brandlarm, sprinkler, styr- och reglersystem etc. Eventuellt har du en bakgrund som entreprenör, projektledare eller liknande inom några av dessa områden och vill ta steget att utveckla dig och ta hand om några av Sveriges häftigaste fastigheter.

Då du kommer beställa arbeten av konsulter och entreprenörer är det viktigt att du är pedagogisk med en god kommunikativ förmåga, i såväl skrift som i tal. Att arbeta hos oss innebär att du måste tycka om att ta ansvar, ta egna initiativ och ha förmågan att arbeta självständigt och prestigelöst och samtidigt är en lagspelare.

Du är SGA Fastigheters representant och kravställare och har ansvar för kontakter med både interna och externa intressenter. Du säkerställer att miljö-, arbetsmiljö-, säkerhets- och kvalitetskraven uppfylls.

Du har förmåga att affärsmässigt bedöma genomförande av projekt samt hantera investerings- och kostnadsbedömningar. Du är en god ledare, driven i ditt arbete och vill ständigt utveckla och förbättra samarbetet med kunder, entreprenörer och underleverantörer. Vi tycker det är viktigt att vi trivs tillsammans på jobbet och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du är engagerad och nyfiken, van vid att ta egna initiativ och att självständigt eller tillsammans med andra driva arbetet framåt för att nå resultat för bolaget. Du uppskattar och bidrar mer än gärna till en god laganda.

Eftersom vi verkar i en internationell miljö har du även bra kunskaper i engelska.

SGA Fastigheter arbetar för jämställdhet och mångfald på arbetsplatsen och vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden av olika etnisk tillhörighet till tjänsten.

Erfarenhet av höghöjdsarbete liksom klättercertifikat är ett plus.

Tjänsten, som är på heltid, är en tillsvidarebefattning och skall tillsättas omgående. Placering är på vårt kontor i Globen.

Schemalagd arbetstid (mån-sön), årsarbetstid, beredskap ingår i tjänsten.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som fastighetsingenjör styr och regler passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar SGA Fastigheter med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 29 april 2018.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Engström på camilla.engstrom@fasticonkompetens.se eller på 0709-400 20