Uthyrningsansvarig till Magnolia Bostad

Rekryterare
Magnolia Bostad
Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 13 april 2018
Stängs
den 25 april 2018
Kontakta
Jennica Klaman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Magnolia Bostad utvecklar nya boenden, såväl hyresrätter som bostadsrätter, vårdboenden, hotell och studentboenden i attraktiva lägen i Sveriges tillväxtorter och storstäder. Sedan 2017 är Svenska Vårdfastigheter en del av Magnolia Bostad. Magnolia Bostad sätter boendet i fokus: genomtänkt och effektivt på insidan så att människor ska trivas och ha råd att bo. Tilltalande utsida, samtida arkitektur och väl genomförda projekt skapar ett attraktivt erbjudande för landets kommuner och våra investerare. Bolagets hus ska stå i många generationer. Magnolia Bostads arbete styrs av en helhetssyn där verksamheten bedrivs på ett sätt som främjar en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Läs mer om Magnolia Bostad på magnoliabostad.se

Vi söker nu en affärsmässig Uthyrningsansvarig som vill vara delaktig i Magnolia Bostads fortsatta framgång!

Tjänsten:
I rollen som Uthyrningsansvarig kommer du att ansvara för uthyrningen av Magnolia Bostads hyresrätter och kommersiella lokaler. Då detta är en ny roll kommer du att få möjligheten att bygga upp och utveckla processen och rollen. Du utgår från fina lokaler i city och resor i tjänsten förekommer. Du rapporterar till Chef Affärsområdesutveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Sätta ramar, struktur och rutiner för uthyrning av bolagets hyresbostäder och kommersiella lokaler
 • Ansvara för uthyrning av hyresbostäder och kommersiella lokaler
 • Ansvara för hyresförhandlingar med Hyresgästföreningen och kommersiella hyresgäster
 • Analys och bedömning av hyresavtalsförslag
 • Handla upp externa tjänster samt agera kravställare i dessa avtal
 • Ansvara för att myndighetskrav och andra regelverk efterlevs

Kvalifikationer:

 • Högskoleutbildning med inriktning mot fastighet alternativt mångårig relevant arbetslivserfarenhet
 • Flera års erfarenhet av uthyrning av bostäder och kommersiella lokaler
 • Dokumenterad förhandlingsvana
 • Erfarenhet av att förhandla med Hyresgästföreningen
 • Goda kunskaper kring brukshyra och normhyra
 • Goda kunskaper inom hyresjuridiska frågor och fastighetsekonomi
 • God förmåga att tolka och förstå avtal
 • Erfarenhet av budget och ekonomisk rapportering    

Personliga egenskaper:
I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. För att trivas i rollen ser vi att du är initiativtagande, affärsmässig och driver dina projekt till avslut. Som person är du prestationsorienterad och sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. I ditt dagliga arbete kommer du ha hand om många olika kontaktytor vilket förutsätter att du har god samarbetsförmåga, personlig mognad och gott omdöme.

Vad vi kan erbjuda:
Magnolia Bostad är ett utvecklingsorienterat bolag som erbjuder en arbetsplats med stort driv och engagemang. Du kommer att jobba i ett ungt, expansivt företag och vi erbjuder dig utmanande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat. Du kommer att bli en viktig pusselbit i en del av den totala affären och kommer att få arbeta i nära relation med hyresgäst såväl som interna medarbetare. Magnolia Bostads moderna kontor är beläget i centrala Stockholm.

Ansökan:
Om du tycker att tjänsten som Uthyrningsansvarig passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Magnolia Bostad med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Sista ansökningsdag är den 25 april.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jennica Klaman på jennica.klaman@fasticonkompetens.se