IT-tekniker till ISP

Plats
Kista, Stockholm
Annonserat
den 16 april 2018
Stängs
den 18 april 2018
Ref:
2018-9.2-0008
Kontakta
Andreas Gärdström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

ISP söker bred IT-tekniker till stödverksamheten.

Arbetsbeskrivning
ISP har egen drift av IT som är placerad i våra lokaler i Kista. Vi har två nät, ett internt slutet och ett kontorsnät i Windowsmiljö som består av cirka 20 servrar och 80 klienter. Arbetet kommer att vara varierande och bestå av drift och underhåll samt support av våra system tillsammans med IT-ansvarig. För rätt person finns det många utmaningar att ta för sig av.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat praktiskt och brett med IT. Du har arbetat med Windows serverdrift och administration. Din kompetens ligger i huvudsak inom Microsofts produktområden. Arbetsuppgifterna kommer primärt att röra sig kring Exchange, SQL Active Directory, Backupexec 2015, IT-säkerhet samt IT-support. Du har en bred kunskap om drift av system och program i Microsoftmiljö samt goda kunskaper om nätverk. Det är vidare meriterande om du arbetat och har kunskaper kring, ärendehanteringssystem, certifikatshantering och smarta kort. Som person är du driftig, analytisk, lyhörd och kommunikativ med mycket god samarbetsförmåga. Du har en relevant utbildningsbakgrund inom IT.

För att arbeta på ISP krävs svenskt medborgarskap, då anställningen är säkerhetsklassad.

Om ISP
ISP är en statlig myndighet med uppdrag inom svensk utrikes- och säkerhetspolitik. Fokus ligger på kontroll och tillsyn av strategiska produkter, hantering av riktade sanktioner, ansvar som nationell myndighet för kemvapenkonventionen samt internationellt samarbete, stöd och bistånd inom dessa områden. Läs mer om oss här på www.isp.se.

Myndigheten strävar efter att bibehålla en jämn köns- och åldersfördelning samt få en ökad mångfald. ISP erbjuder dig en arbetsplats med förmåner som exempelvis flexibel arbetstid och möjlighet till friskvård.

Anställningen är en tillsvidare anställning som inleds med en provanställning på 6 månader.

Ansökan
För ytterligare information kontakta Andreas Gärdström, på andreas.gardstrom@isp.se.

Ansökan ska ha inkommit senast den 18 april till registrator@isp.se med angivande av referensnummer 2018-9.2-0008. Du kan också skicka in din ansökan per post till ISP, 164 90 Stockholm.

Enligt Riksarkivets föreskrifter gallras ej antagna ansökningshandlingar i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.