Projektingenjör till förvaltning för utbyggd tunnelbana

Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 18 april 2018
Stängs
den 7 maj 2018
Ref:
152280
Kontakta
Anna Sandahl
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Projektingenjör till förvaltning för utbyggd tunnelbana

Som projektingenjör har du en central roll i projektet och en viktig uppgift i att bidra till en god framdrift. Du arbetar nära projektchefen och projektledare och biträder dem i olika arbetsuppgifter.

Vill du vara med i det unika och spännande arbetet med utbyggnaden av tunnelbanan i Stockholm? Totalt rör det sig om elva nya stationer när tunnelbanan byggs ut till Nacka/Söderort, Arenastaden och Barkarby. Resultatet av utbyggnaden ökar både tillgängligheten och bostadsbyggandet i Stockholmsregionen.  

Är du den projektingenjör vi söker för att vara med och genomföra utbyggnaden till Söderort?

Arbetsuppgifter
Som projektingenjör har du en central roll i projektet och en viktig uppgift i att bidra till en god framdrift. Du arbetar nära projektchefen och projektledare och biträder dem i olika arbetsuppgifter.  

Denna roll kommer inledningsvis att främst stötta projektledarna i arbetet gentemot våra leverantörer och deras arbete. Du hanterar alla olika frågor av administrativ karaktär som uppkommer i samband med projekteringsarbetet; det kan handla om att leda och samordna granskningsarbetet, riskarbetet, kravarbetet, stötta i resursplanering/hantering, prognosarbete, uppföljning och rapportering. 

Andra arbetsuppgifter som kan bli aktuella att stötta projektchefen i styrning och uppföljning av hela projektet. Det kan till exempel  göras genom att förbereda och sammanställa projektets månads-, tertial och årsrapporter eller andra rapporter som tas fram inom förvaltningen. 

Vårt erbjudande
Utöver spännande arbetsuppgifter och ett unikt projekt erbjuder vi dig en arbetsmiljö med många kunniga och ambitiösa kollegor som kan bidra en spännande personlig utveckling, där vi tillsammans skapar förutsättningar att lösa många komplexa problem och frågeställningar. 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid, provanställning kan komma att tillämpas. 

Kvalifikationer
Du har en högskoleutbildning inom bygg- och anläggning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har minst ett års erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, fler år är meriterande.Vidare har du goda datakunskaper i MS Office och erfarenhet av att arbeta och kommunicera via moderna IT-verktyg och webplatser.  Dessutom behärskar du både det svenska och det engelska språket väl i tal och skrift.  

Meriterande är din erfarenhet av att: 

•  arbeta som projektör och eller entreprenör 
•  ha arbetat i stora infrastrukturprojekt 
•  ha arbetat som beställare 

Personliga egenskaper
Vi tror att du gilla att arbeta med samhällsutveckling och stora projekt.  

Som person är du serviceinriktad, självgående och kommunikativ. Du har ett strukturerat arbetssätt samt förmåga att vara flexibel och göra snabba omprioriteringar. 

Anställningsform 
Tillsvidareanställning, heltid, provanställning kan komma att tillämpas.

Information om tjänsten lämnas av: 
projektchef: Anna Sandahl 
tel: 070-737 74 51  
epost: anna.e.sandahl@sll.se 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Liknande jobb

Liknande jobb