Kanslichef till Union to union

Rekryterare
Union to union
Plats
Stockholm (Stad) (SE)
Annonserat
den 7 maj 2018
Stängs
den 17 juni 2018
Kontakta
Anna-Karin Engvall
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

kanslichef.jpg

Nu söker vi en kanslichef som ska fortsatt leda, driva och utveckla Union to Unions verksamhet. Sista ansökningsdag 17 maj 2018.

Union to Union är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell förening som arbetar för uppbyggnaden av fria, demokratiska och jämställda fackföreningar globalt. Nu söker vi en kanslichef som ska fortsatt leda, driva och utveckla verksamheten.

Union to Union är ett fackligt samarbetsorgan för internationellt fackligt utvecklingsarbete. Huvudmän är LO, TCO och Saco.

På kansliet arbetar ett 20-tal medarbetare som handläggare, ekonomer och kommunikatörer.

Union to Union är en av Sidas ramorganisationer och finansieras genom anslag från Sida, EU-bidrag samt medel från den svenska fackföreningsrörelsen.

Befattningen
Som Kanslichef har du det övergripande ansvaret för Union to Unionsverksamhet. Du leder en organisation med drygt 20 medarbetare varav tre enhetschefer.

Kansliets uppgift är att säkerställa och utveckla metoder och processer för genomförandet och kvalitetssäkring av Union to Unions uppgifter, samt utvärdering av resultat och effekter. Union to Unionskommunikation i Sverige syftar till att skapa större medvetenhet och kunskap om globala arbetsmarknadsfrågor, det fackliga utvecklingssamarbetet och vikten av bra arbetsvillkor i alla världens länder. 

Du är organisationens talesperson och representerar verksamheten på olika arenor.

För att lyckas i rollen är du en naturlig ledare som kan utveckla såväl verksamheten som medarbetare med ett personligt ledarskap. Du är trygg, en duktig förhandlare och kan fatta beslut. Du är en relationsbyggare som skapar goda samarbeten och möjligheter till samverkan.  Du är en god kommunikatör som kommunicerar såväl Union to Unions uppdrag, mål och förväntningar.

I rollen som kanslichef rapporterar du till styrelsen.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Brightness Executive Search. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Anna-Karin Engvall, telefon 0707-32 30 07, e-post: ake@brightness.se, eller rekryteringskonsult Susanne Ahlström, telefon 070-604 42 97, e-post: sah@brightness.se.

Facklig kontakt: Emir Figueroa, emir.figueroa@uniontounion.org

Ansök via denna länk. Sista ansökningsdag 17 maj 2018. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens slut.

 Union to Union är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell förening. Medlemmar i föreningen är LO, TCO och Saco. Union to Union arbetar för goda arbetsvillkor, demokrati, en rättvis fördelning av resurser och hållbar utveckling. Genom Union to Union stöttar de svenska förbunden ett hundratal fackliga utvecklingsprojekt i lika många länder. Det innebär stöd till fack över hela världen. Union to Union arbetar också med kommunikationsverksamhet i Sverige för att öka kunskap om globala arbetsmarknadsfrågor, det fackliga utvecklingssamarbetet och vikten av bra arbetsvillkor i världens alla länder. Organisationen är en del av världens största sociala folkrörelse, den fria fackföreningsrörelsen, med 202 miljoner medlemmar globalt. Vi är en miljö- och hbtq-certifierad organisation och arbetar aktivt med likabehandlingsfrågor och normkritik.

www.uniontounion.org

Liknande jobb

Liknande jobb