Administratör till Livsmedelsarbetareförbundet

Plats
Stockholm
Annonserat
den 11 maj 2018
Stängs
den 25 maj 2018
Kontakta
Solweig Larsson
Anställningsform
Vikariat
Arbetstid
Heltid

Livsmedelsarbetareförbundet (Livs) söker en administratör till medlems- och organisationsservice med placering på förbundskontoret i Stockholm och med huvudsaklig inriktning på ekonomiarbete.

I arbetet ingår i första hand hantering av leverantörsfakturor och bokföring, men även arbete med reseräkningar och löneadministration. Livs arbetar i Hogia Affärssystem, Hogia Lön och Flex Datasystem och det är en fördel om du har erfarenhet från de programmen.

Livs medlems- och organisationsservice hanterar all administration inom förbundet såväl regionalt som centralt. I arbetet ingår att ha god kontakt med medlemmar, förtroendevalda och med anställda. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt vara noggrann och ha lätt för att samarbeta.

Om du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och om du delar arbetarrörelsens värderingar är du välkommen med din ansökan. Vi ser gärna såväl kvinnliga som manliga sökanden.

Tjänsten är ett vikariat på heltid till och med 31/8. Tillträde sker snarast möjligt. Förlängning kan eventuellt bli aktuellt. Lön enligt kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.

För mer information om tjänsten kontakta:
Solweig Larsson, tredje ordförande, telefon 08 – 796 29 17.

Facklig kontaktperson
Elin Kyrk, Handelsklubbens ordförande, telefon 08-796 29 64.

Du skickar din ansökan till info@livs.se, senast den 25 maj 2018. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.